Jason uit ‘Big Brother’ geeft zijn mening over de coins

De finale van Big Brother is ondertussen al meer dan een week geleden, maar het avontuur is uiteraard nog lang niet vergeten door de deelnemers. Voor Jason eindigde die finale deels op een teleurstelling, want hij eindigde als tweede en greep zo naast de prijzenpot. Maar enkele fans blijken nu toch te zorgen dat hij niet met lege handen achterblijft.

Op zaterdag 1 april eindigde het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse Big Brother. Daarbij kwam de 49-jarige Bart als winnaar uit de bus. Jason, die lang als topfavoriet gezien werd, eindigde op de tweede plaats. Daardoor ging Jason dus naar huis zonder geld, want hij won ook in de loop van het programma geen enkele keer een spel dat een persoonlijke geldprijs opleverde.

Ondertussen is er wel goed nieuws op financieel vlak voor Jason. “Veel mensen blijken het jammer te vinden dat ik geen prijzenpot of geen geld heb gekregen. Daardoor hebben ze een actie op poten gezet”, legt hij uit aan Showbizzsite. “Het is niet aan mij om dat te promoten, maar het is wel superleuk dat ze toch nog zoiets doen voor mij.”

Coins

Terwijl Jason na Big Brother met lege handen naar huis moest, was hij tijdens het programma juist wel de rijkste kandidaat. Hij ging namelijk altijd heel zuinig om met zijn coins en had er dan ook op het einde nog veel over. Daar bleek hij uiteindelijk niet veel mee te kunnen doen.

“Die coins zijn eigenlijk tegengevallen. In het begin werd gezegd dat dit een heel belangrijk spelelement zou worden, daarom heb ik ze altijd ook zo benaderd. Ik heb altijd alles opgespaard. Maar uiteindelijk kon je er nooit een vrijstelling of grote luxe of zo kopen. Het had voor mij wel mooier gekund met die coins”, blikt Jason terug.

Meer
Lees meer...