Joe Rogan live op Netflix met nieuwe comedyspecial ‘Burn the Boats’

Na zes jaar keert Joe Rogan terug met een nieuwe comedyspecial, en die zal exclusief en live te zien zijn op Netflix. De special kreeg de naam Joe Rogan: Burn the Boats en zal alles bevatten wat je van de bekendste podcaster ter wereld kan verwachten.

Joe Rogan is uiteraard vooral bekend van zijn podcast The Joe Rogan Experience, maar de 56-jarige Amerikaan doet veel meer dan dat. Zo is hij ook commentator bij de UFC en is hij een comedian.

Live op Netflix

Die laatste rol pikt hij nu opnieuw op. Zijn laatste comedyspecial dateert al van 2024 en dus kijken fans al langer uit naar zijn terugkeer. Burn the Boats wordt de derde special van Joe Rogen voor Netflix, na Triggered (2016) en Strange Times (2018). De jaren daarvoor maakte hij nog drie andere specials.

Het wordt wel de eerste keer dat een comedyspecial van hem live uitgezonden zal worden. Rogan zal zijn show geven in het Majestic Theatre in San Antonio. Met deze live-uitzending gaat Netflix verder met een recente trend om meer en meer zaken live te streamen. Het afgelopen jaar waren ook al onder andere Chris Rock, Katt Williams en John Mulaney live te horen op de streamingdienst. Daarnaast komen er in de nabije toekomst ook meerdere sportevenementen op Netflix.

Bekijk hier de trailer van Joe Rogan: Burn the Boats:

Joe Rogan: Burn the Boats is op zondag 4 augustus live te zien op Netflix om 4 uur ’s nachts.

Meer
Lees meer...