John Legend en Chrissy Teigen reageren hilarisch op de flip naar Biden in Georgia

Na twee dagen stemmen tellen, heeft Joe Biden de leiding overgenomen in de staat Georgia. Dat tot vreugde van de supporters van de democratische kandidaat. Twee bekende supporters zijn John Legend en Chrissy Teigen. Zij bereidden hun reactie al lang voor.

Er wordt nog steeds geteld in verschillende staten in de Verenigde Staten. Het is een echte nek-aan-nekrace tussen de huidige president Donald Trump en zijn belangrijkste uitdager Joe Biden. De race nadert z’n ontknoping, dus zitten heel wat mensen de resultaten met argusogen te bekijken. Zo ook celebritykoppel John Legend en Chrissy Teigen.

Georgia

Het leek er lang op dat Donald Trump de overwinning makkelijk zou binnenhalen in de staat Georgia, maar toen kwam er een inhaalmanoeuvre door de democraat Joe Biden. Nadat het verschil eerder gekrompen was tot minder dan 1.000, kon Biden uiteindelijk de staat “flippen” en de leiding overnemen.

Het tellen van de stemmen is nog niet voorbij in de staat, maar met 99 procent van de stemmen geteld, ziet het er dus rooskleurig uit voor Biden. Dat tot vreugde van doorwinterde democraten John Legend en Chrissy Teigen die op gepaste manier reageerden.

Georgia On My Mind

Meteen nadat Biden de leiding overnam, deelde John Legend een video op Twitter. Daarin zingt hij het nummer Georgia On My Mind van Ray Charles. Op die manier verwees hij dus, zonder het echt uit te spreken naar de nieuwe resultaten uit Georgia.

Het was een mooie verwijzing naar Georgia, maar ook eentje die John niet zomaar spontaan verzonnen had. Zo blijkt uit de reactie van zijn echtgenote Chrissy Teigen. Zij retweette de video van John al snel met de boodschap “Hij zat al vijf uur te wachten om dit te posten”. De zanger kreeg het idee dus al enkele uren geleden, maar door het trage verloop van de telling moest hij z’n video dus nog enkele uren opsparen.

Vervolgens reageerde John nog een keer. Daarbij maakte hij duidelijk dat hij z’n filmpje wel degelijk in één take opnam.

Meer
Lees meer...