John Travolta deelt emotioneel statement na overlijden Olivia Newton-John

De Brits-Australische actrice Olivia Newton-John (73), die vooral bekend is voor haar rol als Sandy in Grease, is eerder vandaag overleden. Ze vocht al 30 jaar tegen kanker, maar heeft die strijd nu verloren. John Travolta, die haar tegenspeler was in Grease, reageert met een emotioneel statement: “Je maakte al onze levens zoveel beter”, schreef hij.

Olivia Newton-John is eerder vandaag overleden in het bijzijn van haar familie en vrienden. Haar echtgenoot maakte het nieuws bekend via Instagram. De actrice kreeg sinds 1992 drie keer te kampen met borstkanker. Ze deelde haar strijd tegen de ziekte openlijk en zette zich zelf ook in voor andere kankerpatiënten.

John Travolta

In Grease, de film die Olivia Newton-John op de kaart zette, was ze te zien naast John Travolta. Zij speelden samen het iconische koppel Sandy en Danny. Maar ook na de opnames van Grease in de jaren ’70 bleven de twee goed bevriend. Dat blijkt ook uit het emotionele statement dat John Travolta deelde nadat het nieuws van het overlijden van Olivia Newton-John bekend raakte.

“Mijn liefste Olivia”, schreef John Travolta. “Je maakte al onze levens zoveel beter. Je impact was ongelofelijk. Ik hou zo veel van je. We zullen je nog tegenkomen en dan zullen we allemaal weer samen zijn. De jouwe sinds het moment dat ik je voor het eerst zag en voor altijd. Jouw Danny, jouw John!”

Bekijk hier de Instagram van John Travolta:

Meer
Lees meer...