Left Right
scrollTop top

Jojo Siwa toont haar vriendin op sociale media


Jojo Siwa
© Isopix

Jojo Siwa kwam enkele weken geleden uit de kast als LGBTQ. Enkele dagen geleden liet ze al weten dat ze een vriendin had en die krijgen we nu te zien in elke foto’s op Instagram en een video op TikTok.

Jojo Siwa was voor het eerst te zien in Dance Moms maar bouwde later een imperium uit op sociale media. Zo is ze actief op YouTube, Instagram en TikTok waar ze miljoenen fans heeft. En daar heeft ze enkele weken geleden bekendgemaakt dat ze deel uitmaakt van de LGBTQ-gemeenschap.

Politie

Niet lang na haar coming-out kregen Jojo en haar familie al bezoek van de politie. Daarbij moesten ze hun woning verlaten zodat de agenten alles konden onderzoeken.

En toen werd duidelijk wat er aan de hand was. Van zodra Jojo de woning verliet, doken er paparazzi op om foto’s te maken van de bekende tiener. De politie werd dus opgebeld door de paparazzi om Jojo uit haar huis te lokken om foto’s te kunnen maken.

Vriendin

Maar dat liet Jojo allemaal niet aan haar hart komen, want de socialemediaster is dolgelukkig. Ze heeft eindelijk haar geheim kunnen delen met de wereld én ze is smoorverliefd op haar vriendin. Op Instagram deelde Jojo verschillende foto’s van zichzelf en haar vriendin omdat ze vierden dat ze één maand samen zijn. Het gaat onder andere om foto’s van het koppel in matching onesies in Disneyland en een filmpje waarop ze meezingen met As Long As You Love Me van Justin Bieber.

Bij de foto’s deelde ze de schattige caption: “Nadat je meer dan een jaar lang mijn beste vriendin was, mocht ik je vanaf 8 januari 2021 mijn vriendin noemen. Sindsdien ben ik het gelukkigste dat ik ooit ben geweest! Ze is oprecht de meest liefdevolle, ondersteunende, gelukkigste, beschermende en gewoon de mooiste en meest perfecte persoon ter wereld. En ik mag haar de mijne noemen! Een gelukkige maand voor mijn meisje! Ik hou elke dag meer en meer van je!”

Ook op TikTok deelde Jojo een schattige video met haar vriendin:

@itsjojosiwa

I did it!!😭❤️ my human. It’s been 1 month since my best friend asked me to be her girlfriend, and it’s been the best month ever. I love you☁️

♬ original sound – martha.read

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…