Joost Klein brengt deze week nog nieuwe muziek uit

Sinds zijn deelname (en diskwalificatie) aan het Eurovisiesongfestival, is Joost Klein niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. Zijn song Europapa doet het na meer dan een maand nog steeds uitstekend en ook zijn nieuwe single Luchtballon spreekt het publiek aan. Om de hype niet zomaar te laten verdwijnen, heeft de artiest ondertussen nog twee nieuwe songs aangekondigd.

Slechts enkele weken na de release van zijn single Luchtballon is Joost Klein al terug met nieuwe muziek. Dat kondigde hij vandaag aan via Instagram. Het zou gaan om twee nieuwe songs die vannacht om 12 uur al te horen zullen zijn.

Joost Klein

Voor de meesten is Joost Klein al langer geen onbekende, maar bij het grote publiek komt de bekendheid toch vooral door zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival eerder dit jaar. Met Europapa brak Joost verschillende records, al moest hij tijdens de wedstrijd wel vroeger huiswaarts keren nadat hij werd gediskwalificeerd.

Dat voorval heeft alvast geen invloed gehad op de populariteit van de artiest. Meer zelfs, daardoor is hij misschien zelfs nog populairder geworden. De luistercijfers blijven namelijk de hoogte ingaan en ook concerten van Joost worden massaal bijgewoond.

Nieuwe muziek

Dat Joost op dit moment misschien op het hoogtepunt van zijn carrière zit, is ook te merken aan de snelheid waarin zijn nieuwe muziek online komt. Enkele weken geleden kwam hij met Luchtballon aanzetten en vannacht verschijnen er al opnieuw twee songs. Hoe die heten en hoe die precies zullen gaan, is niet bekend. Al teasede de artiest de voorbije weken wel al een lied dat Fußball (World Cup 1998) heet. Dat lijkt dan weer wel in lijn te liggen met het EK voetbal dat op dit moment in Duitsland bezig is.

Meer
Lees meer...