Joost Klein brengt met ‘Luchtballon’ eerste single uit na Eurovisiesongfestival

Joost Klein heeft vandaag een nieuwe single uitgebracht. Het gaat om Luchtballon, een song die hij al enkele dagen teasde op onder andere TikTok. Na een bewogen periode op het Eurovisiesongfestival is Joost ondertussen immens populair over de hele wereld, waardoor heel wat fans verwachten dat de song in een mum van tijd een hit zal worden.

Hoewel Nemo uit Zwitserland het Eurovisiesongfestival won, is die toch niet de meest besproken artiest van deze editie. Die eer is weggelegd voor Joost Klein. Hij werd als eerste artiest ooit gediskwalificeerd en stond zo zelfs niet in de finale. Iets waar heel wat fans van over de hele wereld niet mee akkoord gingen.

De fanbase van Joost Klein groeide in no time en ondertussen staat de teller van zijn Instagramaccount al op 1,8 miljoen volgers. Ondertussen gaf de artiest al enkele concerten en die konden op heel wat aandacht rekenen. Het perfecte moment om een nieuwe single uit te brengen dus, en dat deed hij vandaag ook met Luchtballon.

Luchtballon

Na de gebeurtenissen op het Eurovisiesongfestival was het voor de fans afwachten wanneer Joost nog iets van zich ging laten horen. De eerste week bleef het stil, maar daarna stond hij al snel terug op het podium. Door de toenemende interesse in de muziek van Joost Klein, begon iedereen zich wel snel af te vragen wanneer er nieuwe muziek zou verschijnen.

Daar kwam iets meer dan een week geleden een antwoord op. Toen teasde Joost een nieuwe song op zijn TikTok. De sound ging in geen tijd viraal en stopte net voor de drop. Op het vervolg van die sound was het tot vandaag wachten, want sinds vannacht is Luchtballon officieel uit.

Of de nieuwe single deel uitmaakt van een groter geheel, valt nog af te wachten. Al spreken verschillende bronnen wel al over een nieuw album dat deze zomer zou uitkomen.

Meer
Lees meer...