Julia Fox over relatie met Kanye: “Ik wilde Kim ademruimte geven”

Julia Fox heeft in een video op TikTok haar boekje opengedaan over haar relatie met Kanye. Fox had een relatie van iets meer dan een maand met de rapper begin dit jaar. Nu vertelt het model en actrice dat ze de relatie met Kanye startte “uit liefde voor Kim Kardashian”.

Kort na de breuk met zijn ex-vrouw Kim Kardashian had Kanye (45), nu eigenlijk Ye, een relatie met actrice/model Julia Fox (32). Zij krijgt nog steeds veel vragen over die relatie, waar ze nu op antwoordt via TikTok.

“Ademruimte voor Kim”

In de video reageert Julia op een comment die zei dat ze datete met een “gewelddadige misogynist en een antisemiet”. “Ik ging het eigenlijk allemaal in m’n boek vertellen zodat jullie het konden kopen, maar ik zal het jullie gratis vertellen”, steekt Julia van wal. De actrice vertelt meteen dat Kanye zich “normaal” gedroeg in haar bijzijn.

Daarna vertelt ze meer over haar intenties voor de relatie. “De Kardashians steunden me tien jaar geleden toen ik een kledinglijn lanceerde. Ze kochten onze kleren en verkochten ze in hun eigen winkels. Dus ik had altijd een liefde voor Kim en haar zussen. Op het moment dat ik een relatie kreeg met Kanye had hij nog niets buitensporig gedaan. Toen we in het begin aan het sms-en waren, had ik niet de intentie om iets met hem te beginnen. Ik wilde geen relatie met een celebrity.”

“Maar dan kreeg ik een ingeving: ‘Misschien kan ik hem weghalen bij Kim, misschien kan ik hem afleiden’. En ik wist dat als iemand het kon doen, dat ik het was. Want als ik m’n zinnen op iets zet, dan zorg ik dat het me lukt.” Ze kreeg gelijk, want ze kreeg inderdaad een korte relatie met Kanye.

Ander persoon

Vervolgens vertelt Julia over haar relatie met Kanye. “In de maand dat we samen waren, was Kanye niet op Twitter. Hij zat op geen enkele vorm van sociale media. Hij praatte zelfs niet over zijn relatie met Kim. We praatten enkel over kleding, zijn vreemde plannen voor de toekomst en onze dromen voor kinderen en educatie. Het was echt mooi. Maar het moment waarop hij begon te tweeten, was ik weg.”

“Op het moment dat de media begonnen te schrijven over onze relatie, was deze eigenlijk al voorbij. Ik had ook al snel door dat hij m’n hulp niet ging aanvaarden. Ik klonk bijna zo dom als jullie die zeggen dat ik hem moest tegenhouden om de dingen te zeggen die hij nu zegt. Maar ik dacht echt dat ik hem kon helpen.”

Toch besluit Julia dat ze respect heeft voor Kanye als artiest. “Ik wil zijn hele carrière niet reduceren tot zijn heel slechte momenten. Maar ik steun de Joodse gemeenschap.”

Bekijk hier de TikTok van Julia Fox:

@juliafox Replying to @ged_baddie ♬ original sound – Julia fox
Meer
Lees meer...