Julia Fox, de nieuwe vlam van Ye, schrijft blogpost over hun eerste dates

Het kan snel verkeren … Enkele dagen nadat Ye (44) er nog alles aan probeerde te doen om zijn ex Kim Kardashian terug te winnen, lijkt hij een nieuwe liefde te hebben gevonden. Julia Fox (31) leerde de rapper nog maar kortgeleden kennen, maar had al twee dates met Ye. In een blogpost deelde ze nu zelf alle details daarover.

Ye, zoals Kanye West sinds enige tijd officieel heet, kocht eind vorig jaar nog een woning recht tegenover de villa van Kim Kardashian. Het leek een zoveelste poging van de rapper om zijn ex te overtuigen hem een nieuwe kans te geven, na enkele eerdere smeekbedes de voorbije weken.

Broadway, favoriete restaurant en fotoshoot

Maar tijdens een oudejaarsconcert van Ye in Miami is er blijkbaar veel veranderd. Daar leerde de rapper namelijk actrice Julia Fox (Uncut Gems) kennen en sindsdien klikt het heel goed tussen de twee. Ye en Julia Fox gingen meteen daarna op een tweede date. Ze trokken naar een toneelstuk op Broadway, gingen eten in haar favoriete restaurant Carbone en hielden een fotoshoot samen.

“Ik ontmoette Ye in Miami op oudejaarsavond en er was meteen een connectie. Zijn energie is zo leuk om bij in de buurt te zijn. Hij liet mij en mijn vrienden de hele nacht lachen, dansen en glimlachen. We besloten die energie te behouden en terug te vliegen naar New York om Slave Play te gaan bekijken. Ye’s vlucht landde om zes uur en het toneelstuk was om zeven uur en hij was er OP TIJD. Ik was onder de indruk. Na het toneelstuk zijn we gaan dineren bij Carbone, een van mijn favoriete restaurants”, schrijft de actrice op de website van Interview Magazine, bij foto’s van hen samen.

Verrassing op hotel

“In het restaurant organiseerde Ye een hele fotoshoot voor mij, terwijl de andere aanwezigen gewoon verder aten! Het hele restaurant vond het geweldig en juichte ons toe terwijl het gebeurde. Na het eten had Ye een verrassing voor me. I mean, I’m still in shock“, gaat ze verder. “Ye had een hele hotelsuite vol kleren voorzien. Het was de droom van elk meisje die uitkwam. Het voelde als een echt Assepoester-moment. Ik weet niet hoe hij het deed, of hoe hij het allemaal op tijd daar kreeg. Maar ik was zo verrast. Wie doet dit soort dingen op een tweede date? Of op eender welke date! Alles bij ons verloopt zo natuurlijk. Ik weet niet waar het heen gaat, maar als dit een indicatie is voor de toekomst, I’m loving the ride.”

Bekijk hier de foto’s van Ye en Julia Fox:

Meer
Lees meer...