Ye hield oudejaarsconcert in Miami tegelijk met dat van Pete Davidson, de nieuwe vlam van Kim Kardashian

Nadat Ye (Kanye West) eerder al een huis kocht rechtover Kim Kardashian en de kinderen, en ook al meerdere smeekbedes hield om haar terug te krijgen, lijkt hij het nu gemunt te hebben op de nieuwe vlam van zijn ex-vrouw: Pete Davidson. De acteur en stand-upcomedian hield tijdens oudejaarsavond een groot feest in Miami samen met Miley Cyrus, toen Ye last-minute besliste om hetzelfde te doen.

Vergeet Thuis en Familie, want niets verslaat de soap tussen Ye en (ex-) vrouw Kim Kardashian. Het is al langer geweten dat de rapper er alles aan wil doen om ‘zijn’ Kim terug te krijgen. Tijdens een optreden in Los Angeles, waar zijn ex ook aanwezig was, smeekte hij haar al om terug te keren en ook zijn andere streek was er eentje om U tegen te zeggen. Hij kocht namelijk het huis tegenover dat van Kim en de kinderen, en gaat het nu volledig verbouwen. “Om dichter bij de kinderen te zijn”, zegt hij zelf. Nu zijn fans ervan overtuigd dat ook zijn last-minute oudejaarsfeest in Miami geen toeval was.

Ye versus Pete

Dat Pete Davidson, die nu samen zou zijn met Kim Kardashian, een groot oudejaarsfeest ging geven samen met Miley Cyrus, dat was al even bekend. De twee zouden Miley’s New Years Eve Party voor de Amerikaanse zender NBC presenteren, en deden dat dus ook vorige week vrijdag in Miami. Davidson en Cyrus rapten, zongen en grapten een volledige show aan elkaar, en werden af en toe afgewisseld door een andere muzikale gast. Onder andere rapper 24KGoldn en Miley’s zus Noah Cyrus waren van de partij.

Wie niet van de partij was op het feestje, maar dus besloot om zijn eigen feestje te houden was Ye. De rapper deelde op oudejaarsavond zelf mee dat ook hij een feestje zou geven onder de naam New Year’s Eve Black Party in … jawel, Miami. Dat nieuws deelde hij de dag zelf op zijn eigen sociale media. Onder andere rappers Quavo en Future waren ook van de partij, maar uiteindelijk was Ye zelf niet in staat om op te treden en ging hij uit. Natuurlijk geloofden heel wat mensen dat er van toeval geen sprake was. Hoewel Ye een aantal dagen later nog met een andere vrouw gespot werd, ook in Miami.

Twitter

Als gevolg van Ye’s aankondiging ging Twitter helemaal los. Volgens sommigen was Ye Pete Davidson gewoon naar Miami gevolgd, omdat hij er zeker van was dat Kim Kardashian ook van de partij ging zijn. Hoe dan ook, het voorval zorgde voor heel wat drama en genot op het platform.

Een vrouw tweette: “Kanye is Pete Davidson echt gevolgd naar Miami om Kim te vinden”, en ook een andere Twitteraar zag er de humor wel van in. “Kanye die last minute een NYE-feestje in Miami geeft, omdat Pete Davidson een NYE-feestje in Miami geeft is echt het soort zelfmedelijden waar ik van hou”, klonk het. Wij zijn alvast benieuwd naar de volgende aflevering van de soap!

Lees hieronder een aantal tweets:

Meer
Lees meer...