Kortstondige romance tussen Ye en Julia Fox is alweer voorbij

Na amper één maand is de prille liefde tussen Ye (44) en Julia Fox (32) alweer bekoeld. De twee leerde elkaar op Oudejaarsavond kennen en al snel leek er iets moois te bloeien tussen hen. Iets meer dan een maand later zullen Julia Fox en Ye Valentijnsdag echter toch alleen moeten vieren.

Begin dit jaar ging het ineens zeer snel tussen Ye, zoals Kanye West sinds vorig jaar officieel heet, en actrice Julia Fox (Uncut Gems). Terwijl Ye de maanden daarvoor nog openlijk zat te smeken aan Kim Kardashian voor een nieuwe kans, was hij zijn ex-vrouw iets later klaarblijkelijk helemaal vergeten.

Julia Fox en Ye leerden elkaar kennen op een oudejaarsconcert van de rapper in Miami. Meteen daarna gingen ze samen op een indrukwekkende tweede date, die de actrice uitgebreid beschreef op de website van Interview Magazine, bij foto’s van hen samen. Eind februari leken Ye en Julia Fox hun prille relatie zelfs officieel te maken door op de Paris Fashion Week voor het eerst als koppel naar buiten te komen. Daarbij droegen ze bovendien ook nog eens matching outfits.

“Afstand maakt het moeilijk”

Maar het heeft uiteindelijk toch niet mogen zijn. Officieel hebben beiden wel nog niet gereageerd op hun breuk (of afgesproken romance). Verschillende bronnen bevestigen aan onder andere E! News en People echter dat Julia Fox en Ye inderdaad een punt hebben gezet achter hetgeen bloeide tussen hen. “Kanye en Julia hebben allebei een druk leven apart. Julia woont in New York City (met haar zoontje van 13 maanden, red.) en Kanye verbleef in Los Angeles. De afstand maakt het moeilijk”, zegt een insider. “Julia en Kanye blijven goede vrienden, maar ze zijn niet meer samen.”

Meer
Lees meer...