Ye en vriendin Julia Fox verschijnen voor het eerst als koppel op Paris Fashion Week

Ye, voorheen bekend als Kanye West, en zijn nieuwe vlam, actrice Julia Fox, hebben recent officieel hun eerste rode loper als koppel bewandeld. De twee woonden namelijk de Kenzo Fall/Winter 2022/2023 modeshow bij op de Paris Fashion Week afgelopen weekend. Ze maakten ook meteen een heus statement met hun bij elkaar passende denim ensembles.

Het veelbesproken koppel, Julia Fox en Ye, maakte afgelopen weekend hun debuut op de Paris Fashion Week in Parijs, Frankrijk. Daar gingen ze naar de modeshow van Kenzo, samen met enkele andere grote sterren zoals Pharrell Williams en Tyler, the Creator.

Fox pronkte met haar fitte figuur in een cropped denim jasje met een trendy kegelvormige bh, samen met een laag uitgesneden jeans, zwarte handschoenen en gouden oorbellen. Ze maakte haar look af met een winged eyeliner, een dramatische smokey eye en rozige blush, en hield haar haar strak in een knotje. Ye complementeerde zijn kersverse vriendin, en droeg namelijk ook een denim jasje en een jeansbroek. De accessoires waren zwarte handschoenen en zonnebril en ook nog zwarte laarzen.

Justin en Britney versus Julia en Ye

Hun outfits hebben ze duidelijk afgekeken van Britney Spears en Justin Timberlake, die destijds ook als koppel verschenen in volledige demin outfits op de American Music Awards van 2001. De vele fans die dit feitje opmerkten trokken naar sociale media om daar – uiteraard – weer hun ongezouten mening te geven.

“Britney en Justin deden het beter”, schreef iemand op Twitter, en een ander voegde eraan toe: “Britney en Justin liepen, zodat Ye en Julia konden rennen.”

(links) Julia Fox en Ye op Paris Fashion Week 2022 en (rechts) Justin Timberlake en Britney Spears op AMA’s 2001 – bron: J.M. Haedrich/Sipa Press/Mark J. Terill/AP/Isopix

Dit uitstapje komt slechts enkele dagen nadat Fox duidelijk maakte dat ze geen golddiger is. “Mensen hebben zoiets van ‘Oh, je doet het alleen voor de roem, je doet het voor de invloed, je doet het voor het geld’. Schat, ik heb mijn hele volwassen leven met miljardairs gedatet, laten we het reëel houden”, zei ze tijdens de aflevering van haar Forbidden Fruits-podcast op vrijdag.

“Het is grappig omdat ik al deze aandacht krijg, maar het kan me echt niet schelen”, vervolgde ze, eraan toevoegend dat ze meer gefocust is op het creëren van kunst. “Kijk naar mijn film, lees mijn boek. Dat is nu spannender voor mij dan de ogen die op mij gericht zijn. Het kan me niet schelen.”

Talk of the town

Maar de ogen waren wel degelijk op hen gericht, want de verschijning van het koppel is hét gespreksonderwerp van Paris Fashion Week momenteel. Kort na de bijpassende jeans outfits, werden de twee al op een andere modeshow gespot. Namelijk die van Schiaparelli. Daar droeg het koppel ook weer matching ensembles, maar deze keer gingen ze voor een zwarte lederen look.

Fox en Ye begonnen eerder deze maand te daten na hun respectievelijke scheidingen van Peter Artemiev en Kim Kardashian. Hoe enkele van deze (eerste) dates verliepen schreef Fox onlangs gedetailleerd uit in een blogpost. “Ze zijn allebei net uit hun vorige relaties gestapt, en ze hebben elkaar enorm geholpen om er weer bovenop te komen”, vertelde een bron aan Page Six.

Julia Fox en Ye komen aan op de Schiaparelli show op Paris Fashion Week HC (24 januari 2022) in Parijs, Frankrijk – bron: Nasser Berzane/Abacapress/Isopix
Meer
Lees meer...