Is Justin Bieber de volgende artiest die samenwerkt met BTS?

Justin Bieber Jungkook BTS
Instagram justinbieber, bts.bighitofficial

De K-popgroep BTS lijkt overal te zijn. En dat is ook de Amerikaanse artiesten niet ontgaan. Die staan ondertussen al bijna in de rij om samen te werken met de Koreaanse boysband en Justin Bieber lijkt op dit moment op vooraan te staan in die rij.

Het lijkt erop dat er een nieuwe samenwerking komt tussen de razend populaire K-popgroep BTS en een Amerikaanse artiest. Na onder andere Halsey, Steve Aoki, Zara Larsson en recent nog Becky G lijkt het erop dat Justin Bieber de volgende is die gaat samenwerken met de Koreaanse megagroep.

They ain’t ready

De samenwerking tussen Justin Bieber en BTS zou eigenlijk een samenwerking zijn met één van de zeven leden van de groep, Jungkook. Het jongste lid van BTS, dat onlangs z’n 22ste verjaardag vierde.

Op de verjaardag van Jungkook tweette Justin Bieber, net zoals miljoenen anderen, zijn wensen. Maar dat deed hij in een ietwat cryptische tweet. “Gelukkige verjaardag, Jungkook. Ze zijn er niet klaar voor. Zie nu deze tweet maar loco gaan.” De tweet ging inderdaad loco, met bijna 1,5 miljoen likes. Maar het is vooral de tweede zin uit de tweet die fans aan het denken zette. Want waar zijn we niet klaar voor? Op dezelfde dag postte Jungkook ook een kort fragment uit een nummer waaraan hij aan het werken is. Daarbij gaf hij aan dat het nog niet helemaal klaar is en we nog even geduld moeten hebben. Fans linkten al snel het ene aan het andere en zo ontstonden de geruchten over een mogelijke samenwerking.

Justin Bieber en Jungkook

Jungkook gaf al vaker aan dat hij een fan is van Justin Bieber. Zo coverde hij in het verleden ook al verschillende van zijn nummers. En wanneer The Hollywood Reporter in een recent interview vroeg naar de idolen waar de jongens van BTS naar opkeken, was Jungkook er snel bij om Justin Bieber te noemen. De wil langs Jungkooks kant is er dus duidelijk en ook Justin Bieber lijkt wel te vinden voor een samenwerking met BTS.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een lid van BTS alleen samenwerkt met een buitenlandse artiest. Recent bracht J-Hope zo nog Chicken Noodle Soup uit, samen met de Amerikaanse zangeres Becky G. Het nummer is een herwerking van het gelijknamige nummer van Webstar en Young B dat uitkwam in 2006.

In deze tweet is een stukje van de mogelijke samenwerking tussen Justin Bieber en Jungkook van BTS te horen:

Gesponsorde artikelen