Justin Bieber komt met samenwerking met Crocs

De Canadese zanger Justin Bieber wordt de volgende artiest die een samenwerking krijgt met Crocs. Dat kondigde hij zelf aan via Twitter. De limited edition Crocs zullen op 13 oktober beschikbaar zijn.

Crocs zijn terug van nooit echt weggeweest. Maar hoewel je ze de laatste jaren waarschijnlijk enkel aan de voeten van je ouders zag terwijl ze in de tuin werken, zijn de plastieken klompen nu opnieuw aan het uitgroeien tot een fashion statement. En daar zitten de samenwerkingen met verschillende celebrity’s zeker voor iets tussen.

Crocs x Justin Bieber

Met een filmpje op Twitter maakte Justin Bieber zijn samenwerking met Crocs bekend. Het filmpje is gebaseerde op de virale trend waarbij allerhande voorwerpen eruitzagen als cake. In dit geval snijdt Justin Bieber in een gele Croc terwijl hij vraagt: “Wat denken jullie? Is het echt of is het cake?” Justin snijdt vervolgens in de Croc, die gelukkig bestaat uit cake.

Daarna kondigt hij zijn samenwerking met het merk aan. “Deze is cake, maar de collab is heel echt”, zo laat hij weten. “Ik draag al Crocs sinds het begin van de tijd en nu heb ik mijn eigen design.” Het gaat om een samenwerking van Justin Bieber en Justins kledinglijn Drew House. Het gaat om gele Crocs met pins in de typische Drew-stijl. De elevated plastieken klompen zullen vanaf 13 oktober 2020 beschikbaar zijn op de website van Crocs en een paar kost 71 dollar (zo’n 60 euro).

Crocs Justin Bieber
Crocs

Crocs

Justin Bieber is lang niet de eerste celebrity die een collaboratie krijgt met Crocs. Eerder waren er al collabs met Post Malone, Priyanka Chopra en Luke Combs, die waren allemaal in no time uitverkocht. Hetzelfde mogen we waarschijnlijk dus ook verwachten van de Crocs van Justin Bieber.

Wie dus zo’n paar gele Crocs van Justin Bieber wil, zet best z’n wekker, want de verkoop start op 13 oktober om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd.

Meer
Lees meer...