K-drama ‘Frankly Speaking’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe komische K-drama Frankly Speaking. Daarin volgen we een nieuwsanker dat na een ongeluk plots zonder filter zijn ongezouten mening geeft over alles.

Recent verscheen op Netflix de knotsgekke Zuid-Koreaanse serie Chicken Nugget over een vrouw die in een chicken nugget verandert. En vandaag is het al tijd voor de volgende Zuid-Koreaanse komische reeks, die opnieuw een opvallend onderwerp heeft. Frankly Speaking toont wat er gebeurt wanneer een presentator geen filter meer heeft.

Frankly Speaking

In de komedie volgen we Song Ki-baek (Ko Kyoung-pyo). Hij werkt als nieuwsanker bij een grote televisiezender. Mensen vinden hem een geweldige presentator door zijn beleefde en respectvol taalgebruik. Maar op een dag wordt Ki-baek geëlektrocuteerd en daarbij verandert zijn persoonlijkheid. Plots heeft hij geen filter meer en zegt hij altijd meteen wat hij wil, zonder er eerst over na te denken, wat uiteraard desastreuze gevolgen heeft voor zijn job. Maar zijn ongezouten taalgebruik zorgt ervoor dat On Woo-joo (Kang Han-na), een schrijfster voor een varietyshow, hem opmerkt. Ze wil Song Ki-baek graag gebruiken in haar komische varietyshow, maar dat ziet hij zelf niet meteen zitten.

Frankly Speaking is geregisseerd door Jang Ji-yeon, die eerder al Nevertheless maakte. Het script is van de hand van Choi Kyung-sun, die al verantwoordelijk was voor Chip-in. Omdat de reeks tegelijkertijd loopt op de Zuid-Koreaanse zender JTBC zal Netflix het uitzendschema van de zender volgen. Concreet betekent dat dat er elke woensdag en donderdag een nieuwe aflevering zal verschijnen rond 17 uur. Vandaag kan je dus enkel kijken naar de eerste aflevering, maar morgen is het al tijd voor de tweede.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Frankly Speaking:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...