‘K-pop Flex’ komt naar Londen met deze 7 artiesten

Eerder dit jaar vond de eerste editie van ‘K-pop Flex’ plaats in Frankfurt in Duitsland. Daarop waren Kai (EXO), Monsta X, (G)I-DLE, ENHYPEN, Mamamoo, NCT Dream, AB6IX, Dreamcatcher en IVE te zien. En nu komt er al een tweede editie van het evenement. Die zal doorgaan in Londen en bestaat uit één dag waarop je zeven K-popartiesten aan het werk kan zien.

Fans van K-pop moeten in november in Londen zijn. Daar staat de tweede editie van het evenement ‘K-pop Flex’ gepland. De organisatie maakte onlangs de volledige line-up van deze editie bekend.

‘K-pop Flex London 2022’

De tweede editie van ‘K-pop Flex’ zal doorgaan in de O2 Arena in Londen op 20 november 2022. De line-up voor K-pop Flex London bestaat uit de boygroups Winner, Pentagon, AB6IX en Younite en de girlgroups Viviz, Weeekly en Billlie.

Winner gaat al mee sinds 2013 en werd vooral wereldberoemd met het nummer Really Really. De negenkoppige groep Pentagon maakte z’n debuut in 2016 en groeide uit tot een van de populairste boygroups binnen K-pop. Hun meest recente comeback was het aanstekelijke nummer Feelin’ Like. AB6IX bestaat sinds 2019 en maakte deze week nog een comeback met de single Sugarcoat. Zij waren ook al te zien op de eerste editie van K-pop Flex in Frankfurt. De laatste boygroup is Younite. Die bestaat nog maar sinds dit jaar en zal op ‘K-pop Flex’ dus voor het eerst in Europa te zien zijn.

De eerste girlgroup die van de partij zal zijn, is Viviz. Het drietal maakte haar debuut dit jaar, maar gaat eigenlijk al veel langer mee. Het gaat namelijk om Eunha, SinB en Umji van Gfriend. Weeekly bestaat sinds 2020 en heeft toch al verschillende oorwurmen op haar naam staan. Tag Me (@Me) en After School groeiden uit tot gigantische hits. Billlie is de jongste girlgroup en bestaat sinds eind vorig jaar. Toch zijn ze al een bekende naam in K-pop en daar zitten de fancams van Tsuki bij GingaMingaYo zeker voor iets tussen.

Tickets

Tickets zijn vanaf woensdag 5 oktober verkrijgbaar voor wie O2 Priority heeft. De algemene presale gaat één dag later van start, op donderdag 6 oktober. Tickets zullen te koop zijn via de website van ‘K-pop Flex’.

Daarnaast werden ook de tweede editie van ‘K-pop Flex’ in Frankfurt en de volgende editie in Londen al aangekondigd. In Frankfurt zal het dan opnieuw gaan om een evenement van twee dagen op 17 en 18 juni 2023. Voor de tweede Londense editie werden alvast drie dagen ingepland, van 22 tot 24 september 2023.

Meer
Lees meer...