Kamal Kharmach komt deze maand nog met nieuw seizoen ‘Andermans zaken’

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw tv-seizoen. Ondertussen zijn er al heel wat programma’s van start gegaan en daar komt deze maand alleen nog maar meer bij. Zo krijgen we vanaf 18 januari ook een kersvers seizoen van Andermans zaken. Daarin zal Kamal Kharmach opnieuw verschillende kleine ondernemingen proberen helpen.

Andermans zaken op VRT 1 is helemaal terug! Ook in het derde seizoen gaat Kamal Kharmach door met zijn missie: ondernemers in moeilijkheden helpen. En die staan meer dan ooit onder druk, waardoor er heel wat werk is voor de presentator en zijn team. De nieuwe reeks zal acht afleveringen tellen.

Andermans zaken

Terwijl het in de eerste twee seizoenen van het programma vaak om winkels en kleine ondernemingen ging, zal het nieuwe seizoen van Andermans zaken ook andere oorden opzoeken. In de eerste aflevering zien we zo meteen het verhaal van Brouwerij Hof ten Dormaal in Haacht. Daar blijkt het probleem vooral te draaien rond een te groot aanbod aan brouwerijen. Hoewel Brouwerij Hof ten Dormaal de enige is die alle ingrediënten zelf teelt op een boerderij, draait het toch niet goed. De familie moet hun ideeën dus beter leren verkopen en daar probeert Kamal met hen aan te werken.

In de afleveringen die volgen zien we Kamal Kharmach nog in MAU kattencafé, vzw Zorgboerderij Huppeldepup, M Car Tech, biobloemboerderij Lent, ijsfabriek Voerke IJs en speelgoedwinkel Toys4kids. De laatste aflevering is een special waarbij Kamal nog eens op bezoek gaat bij ondernemers uit de twee vorige seizoenen.

Andermans zaken seizoen 3 is vanaf 18 januari elke donderdag om 20.45 uur te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...