Left Right
scrollTop top

Kardashian-drama van de bovenste plank: Khloés vriend Tristan bedroog haar met de beste vriendin van Kylie


Kardashian-drama van de bovenste plank: Khloés vriend Tristan bedroog haar met de beste vriendin van Kylie

Het geslacht Kardashian lijkt wel gedoemd om drama aan te trekken. In de laatste episode van het drama zijn de pijlen gericht op de beste vriendin van Kylie, Jordyn Woods. Zij zou namelijk een affaire hebben gehad met Tristan Thompson, de vriend van Khloé. 

Eerder deze week kwam aan het licht dat Khloé Kardashian voorgoed een punt had gezet achter haar relatie met de basketbalspeler Tristan Thompson. Eerder stond deze relatie al op de klippen toen Thompson zijn toen hoogzwangere vriendin bedrogen had. Khloé vergaf hem uiteindelijk toch, maar nu zou hij wel een brug te ver zijn gegaan.

Jordyn Woods

Tristan zou namelijk vreemd zijn gegaan met een vriendin van de familie. Volgens de roddelwebsite TMZ zou Jordyn Woods, al jarenlang de beste vriendin van Kylie Jenner, een wilde nacht beleefd hebben met Tristan Thompson na een feestje bij hem thuis.

Iedereen die Kylie Jenner kent, weet waarschijnlijk wel wie Jordyn Woods is. Kylie en Jordyn zijn al jarenlang onafscheidelijk. De beste vriendinnen verschijnen constant samen in het openbaar en Jordyn loopt de deur van Kylie en de andere Kardashians plat. Kylie wijdde ook al een volledige make-upcollectie aan haar vriendschap met Jordyn.

Maar die hechte vriendschap tussen Kylie Jenner en Jordyn Woods staat nu op de klippen, want Jordyn zou dus de lakens gedeeld hebben met de vader van het kind van Khloé Kardashian, de halfzus van Kylie.

Tristan en Jordyn

TMZ kwam maandag met het nieuws dat Khloé Tristan aan de deur had gezet en al snel kwamen ze met meer informatie over de precieze omstandigheden. Het zou gaan over een feestje bij Tristan, waarop Jordyn uitgenodigd was. Op dat feestje zouden de twee het wel heel gezellig hebben gemaakt, waarna Jordyn de nacht doorbracht bij Tristan. Op maandag kwam Khloé het nieuws dan te weten en brak ze met Tristan.

Allemaal roddels van het roddelblad bij uitstek, zou je kunnen denken. Ware het niet dat Khloé en andere vrienden van de familie er op Instagram al op hebben gereageerd. Khloé reageerde op Instagram onder een post van Hollywood Unlocked over het voorval. In de specifieke post gaat het over hoe een van hun journalisten aanwezig was op het feestje van Tristan Thompson en met zijn eigen ogen had kunnen zien wat er gebeurde met Tristan en Jordyn. Op die post reageerde Khloé met een reeks roepende emoji, waarna haar beste vriendin Malika haar bijtrad met de boodschap “STRONG FACTS“, sterke feiten dus. Maar ook Larsa Pippen, de beste vriendin van Kim Kardashian, kwam zich al snel moeien. Zij bevestigde het nieuws met een simpele “Amen!”.

Instagram hollywoodunlocked

Wat nu met Jordyn?

Dit alles stelt Kylie nu in een wel heel moeilijke situatie. Zij moet nu kiezen tussen haar zus en haar jarenlange beste vriendin. Een bron laat weten aan E! News dat de volledige familie Kardashian nu de banden met Jordyn verbreekt. Maar voor Kylie ligt die situatie natuurlijk wel wat gevoeliger.

“Kylie is verscheurd over hoe ze de situatie moet behandelen”, laat de bron weten. Kylie en Jordyn zijn natuurlijk superclose en het was ook Jordyn die de hele video over de zwangerschap van Kylie regisseerde. Maar ook voor Khloé is Jordyn belangrijk, zo mocht de 21-jarige bestie van haar halfzusje model staan voor de jeanscollectie van Khloé. Wij kijken alvast uit naar de reeks van Keeping Up With The Kardashians waarin dit hele drama uitgediept zal worden.

Instagram kyliejenner

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…