Kendall Jenner poseert poedelnaakt, maar iedereen praat maar over één lichaamsdeel

Kendall Jenner poseert poedelnaakt, maar iedereen praat maar over één lichaamsdeel

Kendall Jenner, het topmodel van de Kardashian-clan, is onlangs naakt gegaan voor een fotoshoot. Maar hoewel je zou denken dat iedereen het over andere lichaamsdelen zou hebben, wordt er maar over één lichaamsdeel gepraat. Haar voeten, meer bepaald haar tenen.

Topmodel Kendall Jenner is opnieuw volledig naakt gegaan voor een fotoshoot. Nu zijn we al lang niet meer meer verbaasd wanneer we een streepje naakt zien van een Kardashian-zus.

Maar wat wel opvallend is, is dat iedereen maar over één lichaamsdeel van het 22-jarige topmodel lijkt te praten. En nee, het gaat niet over haar subtiel bedekte boezem. Maar wel over haar tenen.

Lange tenen

‘Lange tenen hebben’ is bij ons een uitdrukking voor iemand die lichtgeraakt is, maar wij hopen dat Kendall geen last heeft van figuurlijke lange tenen.

Want haar letterlijke lange tenen zijn hét gespreksonderwerp op Twitter nadat het goedbetaalde topmodel nieuwe naaktfoto’s op haar Instagramprofiel postte.

“Waarom zijn Kendalls tenen langer dan mijn vingers”, klinkt het op Twitter. En inderdaad, Kendalls tenen lijken op de foto opvallend lang.

Photoshopfoutje?

Je zou Kendalls lange tenen in de nieuwe foto natuurlijk kunnen wijten aan een Photoshopfoutje. Maar dat is niet het geval, want Kendalls tenen worden wel vaker opgemerkt door fans. Niet alleen in professionele foto’s, maar ook in paparazzi-foto’s of vakantiekiekjes.

Altijd als de voeten van het model te zien zijn, is er wel iemand die er iets over te zeggen heeft.

Dus zo zie je maar. Niemand, zélfs niet het best betaalde model ter wereld, is perfect.

Bekijk hier de nieuwe naaktfoto’s van Kendall Jenner:

Gesponsorde artikelen