‘Kingdom of the Planet of the Apes’ krijgt nieuwe uitgebreide trailer

20th Century Studios heeft een nieuwe trailer gedeeld van Kingdom of the Planet of the Apes, die volgende maand in de cinema zal uitkomen. Het gaat om een speciale IMAX-promotrailer met enkele nooit eerder getoonde beelden.

Het is ondertussen al zeven jaar geleden dat we met War for the Planet of the Apes de meest recente film uit de Planet of the Apes-franchise kregen. Kingdom of the Planet of the Apes is dan ook geen rechtstreeks vervolg. De film speelt zich namelijk zo’n 300 jaar na het bewind van Caesar af. Apen zijn ondertussen de dominante soort en ze hebben met Proximus Caesar een tirannieke leider.

Mensen daarentegen zijn door het Simiaanse griepvirus veel van hun intelligentie verloren en leven op een primitieve manier. Tussen al die mensen blijkt een jonge vrouw, Mae genaamd, echter immuun te zijn voor het virus. Zij heeft duidelijk meer intelligente capaciteiten dan haar soortgenoten. Om die reden heeft Proximus Caesar het op haar gemunt. Hij vreest namelijk dat haar bestaan de terugkeer van de mensheid aan de macht kan inluiden. De jonge chimpansee Noa wil Mae beschermen en trekt alles dat hem geleerd is in twijfel.

Cast

De rol van Proximus Caesar in Kingdom of the Planet of the Apes wordt gespeeld door Kevin Durand (Vikings). De jonge aap Noa wordt dan weer gespeeld door Owen Teague (It), terwijl Freya Allen (The Witcher) Mae speelt. Regisseur van dienst is Wes Ball, die eerder verantwoordelijk was voor de Maze Runner-trilogie.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Kingdom of the Planet of the Apes:

Kingdom of the Planet of the Apes verschijnt op woensdag 8 mei in de cinema.

Meer
Lees meer...