Left Right
scrollTop top

KJ Apa stuurde naakte verjaardagsvideo naar Ellen DeGeneres


KJ Apa
© YouTube/@TheEllenShow

Riverdale-acteur KJ Apa was onlangs te gast bij The Ellen DeGeneres Show. Zijn bezoek bij Ellen ging allesbehalve ongemerkt voorbij. De roodharige acteur had namelijk een nogal speciale verjaardagsvideo naar de presentatrice gestuurd.

Tijdens de talkshow onthulde Ellen DeGeneres dat ze een zeer opmerkelijke video had gekregen van KJ Apa. De acteur wilde zijn persoonlijke verjaardagswensen via video naar haar sturen. Maar het persoonlijke nam hij een beetje te letterlijk … DeGeneres deelde het filmpje natuurlijk tijdens haar programma en dat leverde meteen uitbundige reacties op.

Naaktvideo

Zijn eerste reactie op het filmpje was “Ik moet mijn kont eens bruinen. Ik heb precies echt wel een witte kont.” Apa verklaarde dat hij na zijn video meteen wist dat hij de beste had van alle verjaardagswensen die de gastvrouw zou ontvangen. “In mijn gedachten had ik zoiets van: ‘Ik wil niet zomaar een normale video maken’. Ik herinner me dat ik naakt op mijn balkon stond terwijl ik met een vriend aan het facetimen was. Plots keek ik naar mijn spiegelbeeld en zag ik mijn kont en ik dacht meteen: Perfect. Ik zou dit moeten doen voor Ellen. En zo kwam het tot stand.”

KJ Apa staat in het echte leven gekend voor zijn pranks, maar deze keer was het DeGeneres die hem beet nam. Terwijl ze babbelden kwam een persoon verkleed als Archie Andrews, KJ Apa’s personage in Riverdale, plots tevoorschijn uit een bijzettafeltje. Met als gevolg dat Apa zich een bult verschoot.

Niet de enige verrassing

Maar de acteur was niet de enige die verrast werd. Voor de show sloop APA even achter de schermen om zijn fans te overrompelen. Terwijl zij vertelden hoe geweldig hij wel niet is, kwam de acteur onverwachts tevoorschijn. Hun reactie is zoals verwacht geschokt en dolenthousiast.

Wist je trouwens dat KJ Apa zijn Amerikaanse accent veinst? Zo hoor je tijdens het interview zijn echte Nieuw-Zeelandse accent. Hij klinkt volledig anders dan in Riverdale!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…