Kledinglijn van Kim Kardashian SKIMS maakt officieel ondergoed voor Team USA op Olympische Spelen

SKIMS, het modemerk van Kim Kardashian dat loungewear, shapewear en ondergoed maakt, zal op de Olympische en Paralympische Spelen de atleten van de Verenigde Staten voorzien van een exclusieve outfit. Deze limited-edition collectie zal ook te koop aangeboden worden voor de fans.

Kim Kardashian heeft maandag op sociale media aangekondigd dat haar modemerk SKIMS uitverkozen is als exclusieve partner voor Team USA voor de Olympische en Paralympische Spelen. Dat merk, gelanceerd in 2019, verkoopt beha’s, ondergoed, shapewear en verschillende soorten loungewear zoals joggingbroeken, leggings en T-shirts.

Caitlyn Jenner

“Sinds ik 10 jaar oud was, heb ik elk detail over de Olympische Spelen gehoord van mijn stiefvader. Tijdens het reizen naar de olympische trials kocht ik vroeger overal T-shirts als souvenir”, schrijft Kardashian bij de aankondiging. Daarmee verwijst ze naar Caitlyn Jenner die goud won op de tienkamp tijdens de Spelen van 1976. “Terwijl ik de atleten zag strijden, zag ik de toewijding en eer die bij de Olympische Spelen horen.”

De collectie van SKIMS wordt in de post van Kim Kardashian gepromoot door vijf atletes. Het gaat om paralympische sprinter Scout Bassett, 400-meter hordeloper Dalilah Muhammad, voetbalster Alex Morgan, langeafstandszwemster Haley Anderson en basketster A’ja Wilson. Zij tonen een uitgebreid aanbod exclusief voor Team USA gemaakte kledingstukken.

De collectie die door de atleten zal gedragen worden, is vanaf 12 juli ook te koop op de website van SKIMS.

Meer
Lees meer...