Kleuter gaat viraal op TikTok met eerlijke review van New York

Op TikTok gaat momenteel een hilarische video viraal waarin de Australische kleuter Jette centraal staat. Zij was met haar gezin op reis naar New York, waarbij haar mama de stad wilde laten zien vanuit de ogen van de driejarige Jette. Maar dat bleek een ander resultaat te hebben dan gedacht.

Wie nog plannen had om naar New York te gaan, moet daar misschien nog eens over nadenken. De driejarige Jette heeft in een virale video op TikTok namelijk haar ongezouten mening over de stad gegeven en die kan je misschien nog op andere gedachten brengen. In de video loopt de kleuter door de stad en geeft ze live commentaar.

“Het stinkt hier”

We zien hoe Jette een camera krijgt opgespeld en daarna de wereldstad begint te verkennen. Maar al snel wordt duidelijk dat ze het niet helemaal naar haar zin heeft. “Mama, ik vind het niet leuk in New York”, is zo het eerste dat we te horen krijgen. Daarna krijgen we verschillende opmerkingen over de stad. “Er ligt hier zoveel afval”, “Je zei dat het hier mooi was” en “Het stinkt hier” zijn maar enkele klachten van Jette over de hygiëne in de stad. Daarnaast vindt ze het ook te druk (“Er zijn hier zoveel mensen”) en vindt ze dat de stad Australië kopieert.

Tussendoor krijgen we ook het schattigste optreden van Shake It Off van Taylor Swift te horen en maakt de iets optimistischere broer van Jette ook een cameo. De video staat nog maar twee dagen op TikTok, maar werd al meer dan 15 miljoen keer bekeken. Daarbij kreeg de video ook al meer dan 1,8 miljoen likes. In de comments vertellen heel wat mensen dat Jette de eerlijkste en meest correcte review van New York ooit heeft gegeven.

Bekijk de virale TikTok hier:

@theblackmanfamily

And this is the honest review of Jette about NY 😁 how did I get all of this? I used the @insta360 GO 3 🤭 soooo good!!! #Insta360 #Insta360FamCam @insta360_official

♬ original sound – The Blackman Family
Meer
Lees meer...