Kylie Jenner brengt live-versie van ‘Rise and Shine’

Kylie Jenner
Therealspw / Splashnews.Com / Splash News

De Kardashians geen talent? Think again. Want Kylie Jenner timmert gestaag verder aan haar zangcarrière. De jongste van de Kardashian-zussen groeide uit tot een meme nadat ze haar dochtertje Stormi op een originele manier wekte. Rise and Shine werd een meme en Kylie bracht er zelfs merch van uit. En nu is er ook de live-versie.

Rise and Shine, het zijn drie woorden die we niet meer kunnen lezen zonder dat we ze horen op de melodie van Kylie Jenner. In een video waarin ze haar kantoor toonde, wekte ze met een kort liedje de kleine Stormi. Kylie deed het licht aan in de slaapkamer van haar dochter aan en gaf toen haar prachtige performance. En nu heeft ze dat ook voor een live-publiek gedaan.

Rise and Shine

Kylie Jenner groeide onverwacht uit tot een meme toen ze haar dochtertje Stormi wakker maakte in een video waarin ze haar kantoor toonde. Ze deed dat door de kamer binnen te stappen, het licht aan te doen en uit volle borst Rise and Shine te zingen.

Het duurde niet lang voor het eerste “solonummer” van Kylie Jenner een echte hit werd. Al snel werd het nummer geremixt en werd het zo een echte dansplaat. Het nummer werd zelfs zo’n hit dat het gecoverd werd door niemand minder dan Ariana Grande. En de Kardashians zouden natuurlijk de Kardashians niet zijn als ze een beetje geld uit de meme zouden proberen slaan. Dus kwam er merchandise van Rise and Shine. Op de online shop van Kylie Jenner kon je namelijk truien kopen met de – volledige – lyrics van het nummer. De truien werden verkocht voor 65 dollar (zo’n 58 euro) en wij durven ervoor wedden dat de truien als zoete broodjes over de toonbank gingen.

Eerste live-performance

Kylie Jenner was dit weekend te gast op een veiling georganiseerd door het echtpaar Justin en Hailey Bieber. Justin Bieber zong er zelf enkele van z’n hits, waaronder ook het nummer Never Say Never, samen met Jaden Smith.

Maar dat waren allemaal maar voorprogramma’s voor de echte ster van de avond: Kylie Jenner. De 22-jarige Kardashian-zus waggelde – met haar drankje in de hand – naar de microfoon en bracht toen de allereerste live-versie van Rise and Shine. Dat tot groot genoegen van het publiek, dat compleet door het lint ging. Vooral Justin Bieber en Jaden Smith zijn duidelijk grote fan van Kylie’s eerste solonummer.

Gesponsorde artikelen