Left Right
scrollTop top

‘La Casa de Papel’ lost eerste 15 minuten van seizoen 5


La Casa de Papel 5
© Netflix

Morgen, op vrijdag 3 september is het eindelijk zover. Dan kan je op Netflix kijken naar het eerste deel van het vijfde seizoen van La Casa de Papel. Om ons helemaal warm te maken voor de release van het vijfde seizoen heeft Netflix nu al de eerste 15 minuten op de wereld losgelaten.

We hebben er lang op moeten wachten, maar morgen verschijnt dan eindelijk het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen van de Spaanse Netflixreeks La Casa de Papel. En daarvan kan je nu al het eerste kwartier terugvinden op YouTube.

La Casa de Papel seizoen 5

Het vijfde en laatste deel van La Casa de Papel wordt in twee stukken opgedeeld. Het eerste daarvan verschijnt morgen, op vrijdag 3 september, op Netflix. Het tweede volgt op vrijdag 3 december. In de eerste vijftien minuten wordt meteen duidelijk dat we de draad meteen inpikken waar het vierde seizoen eindigde. Het laatste plan van El Profesor (Álvaro Morte) om Lisboa (Itziar Ituño) terug bij de groep te krijgen was geslaagd, maar ondertussen kwam het brein achter de bende zelf in de problemen te zitten.

Agente Alicia Sierra (Najwa Nimri) was er namelijk in geslaagd om zijn schuilplaats te vinden en hield hem op het einde van de seizoensfinale onder schot. Het werd een scenario waar zelfs de immer voorbereide Profesor waarschijnlijk niet aan had gedacht. Zal het de groep in de bank lukken om de politie af te houden zonder de hulp van El Profesor en wat zal er met het mastermind achter de overval gebeuren.

In het eerste kwartier van het nieuwe seizoen duikt ook Berlin (Pedro Alonso) opnieuw op. Hij is te zien in een flashback waarin hij samen met z’n zoon Rafael (Patrick Criado) in Kopenhagen is.

Bekijk hier de eerste 15 minuten van het vijfde seizoen van La Casa de Papel:

Het volledige eerste deel van seizoen 5 staat vanaf morgen om 9 uur ’s morgens op Netflix.

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…