Left Right
scrollTop top

‘La Casa de Papel’ lost veelbelovende trailer voor laatste seizoen


La Casa de Papel seizoen 5
© Netflix

La Casa de Papel loopt op z’n einde. In september verschijnt het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen van de Spaanse Netflixreeks, in december volgen de laatste afleveringen. Nu krijgen we voor het eerst een blik te zien op de finale van de reeks in de officiële trailer.

Aan alle mooie liedjes komt een einde, dus ook aan populaire Spaanse reeksen. La Casa de Papel is dit jaar aan z’n sluitstuk toe en dat belooft opnieuw indrukwekkend te worden. Zo krijgen we nu te zien in de officiële trailer voor het vijfde en laatste seizoen.

Officiële trailer

In de trailer is te zien hoe de groep overvallers opnieuw in het nauw gedreven wordt. Ze kwamen eerder al voor hete vuren te staan, maar deze keer lijkt het extra moeilijk te worden. El Profesor (Álvaro Morte), de mastermind van de groep, is namelijk gevat door agente Alice Sierra (Najwa Nimri).

De rest van de groep staat er nu dus alleen voor en wordt daarbij letterlijk gebombardeerd door het Spaanse leger. Het wordt een strijd op leven en dood die razend spannend belooft te worden. Kunnen de overvallers het halen zonder El Profesor of is het een verloren strijd? Dat komen we te weten op Netflix vanaf vrijdag 3 september. Op die dag verschijnt het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Het tweede deel volgt op vrijdag 3 december.

Bekijk hier de spannende trailer voor het eerste deel van het vijfde seizoen van La Casa de Papel:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…