Left Right
scrollTop top

Netflix deelt eerste foto’s van ‘La Casa de Papel’ seizoen 5


La casa de papel seizoen 5
© Netflix

La Casa de Papel loopt op z’n einde. Over precies zes maanden weten de bingewatchers onder ons hoe de reeks afloopt. Op 3 december verschijnen namelijk de laatste afleveringen van de Spaanse Netflixreeks. Om dat te vieren, deelt de streamingdienst nu al een eerste blik op het laatste seizoen van La Casa de Papel.

We kwamen vorige maand al te weten dat het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel in twee delen zou verschijnen. Het eerste deel verschijnt op 3 september, het tweede deel precies drie maanden later op 3 december. Vandaag, op 3 juni, is het precies drie maanden voor het eerste deel zal verschijnen en dus deelt Netflix nu de eerste foto’s van de finale van La Casa de Papel.

“Prepare for the final battle”

Netflix deelde de eerste zes foto’s van het vijfde seizoen via Twitter. Daarbij schreef de streamingdienst: “Bereid je voor op de laatste battle. La Casa de Papel seizoen 5 deel 1 verschijnt op 3 september en deel 2 op 3 december. Eerste blik:”

Op die eerste zes foto’s is al te zien dat het de groep overvallers niet makkelijk gemaakt zal worden, zowel in de bank als daarbuiten. Zo zien we hoe de leden in de Bank van Spanje belaagd worden, maar wordt ondertussen ook El Profesor onder schot gehouden door Sierra. We zullen dus duidelijk de draad oppikken op het einde van het vierde seizoen, waarbij het opnieuw een bloedstollend seizoen lijkt te worden.

Bekijk hier de eerste foto’s van het vijfde seizoen van La Casa de Papel:

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…