Left Right
scrollTop top

‘La Casa de Papel’ seizoen 5 krijgt nieuwe teaser


La Casa de Papel
© Netflix

Het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt op 3 september op Netflix. De rest van het laatste seizoen mogen we in december verwachten. Voorlopig heeft het seizoen nog geen trailer, maar daar moeten we niet lang meer op wachten.

La Casa de Papel loopt op z’n einde. De populaire Spaanse Netflixreeks krijgt nog één laatste seizoen, dat in twee delen zal verschijnen op de streamingdienst.

Teaser

Vandaag kregen we van Netflix wel al een eerste korte teaser te zien. Daarbij wordt duidelijk dat we de draad gaan oppikken op het einde van het vierde seizoen. Alice Sierra (Najwa Nimri) is er in geslaagd om El Profesor (Álvaro Morte) op te sporen en houdt het meesterbrein achter de bankroven onder schot. In de nieuwe teaser is te zien dat Sierra hem nu ook aan een ketting heeft vastgebonden.

De teaser is eigenlijk een aankondiging van de officiële trailer voor het vijfde seizoen van La Casa de Papel. Die verschijnt op 2 augustus. Het eerste deel van het laatste seizoen zal vanaf 3 september te vinden zijn op Netflix. Het tweede en allerlaatste deel volgt op 3 december.

Bekijk hier de korte teaser:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…