Netflix lost meer foto’s van ‘La Casa de Papel’ seizoen 5

Op 3 september verschijnt het eerste deel van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel op Netflix. De Spaanse reeks stevent af op een spannende finale. Eerder kregen we al de eerste foto’s van het eerste deel van seizoen 5 te zien en nu geeft Netflix ons meer foto’s van dat seizoen.

Het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel zal in twee delen verschijnen. Het eerste deel verschijnt op 3 september, het tweede deel precies drie maanden later op 3 december. Netflix viert deze week Geeked Week en daarbij krijgen we drie nieuwe foto’s uit het vijfde seizoen van La Casa de Papel te zien.

Laatste seizoen La Casa de Papel

Eerder kregen we al de eerste foto’s van het vijfde seizoen te zien. Toen zagen we al hoe de bendeleden in de Bank van Spanje onder druk werden gezet en hoe El Profesor oog in oog stond met agente Sierra. In de nieuwe foto’s krijgen we nog duidelijker te zien hoe onze favoriete bandieten onder druk komen te staan.

De drie nieuwe foto’s tonen duidelijk dat het een strijd op leven en dood wordt. Op de eerste foto zien we de leden in de Bank van Spanje, terwijl ze volledig uitgerust achter een berg zandzakjes zitten, klaar om zich te verdedigen. De tweede foto toont het leger dat buiten verzameld en de derde en laatste nieuwe foto toont Rio in volle aanvalsmodus. Het lijkt er dus op dat we ons mogen verwachten aan een hevige strijd.

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...