Laatste afleveringen ‘The Ultimatum: Marry or Move On’ staan nu online

De laatste twee afleveringen van het tweede seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On zijn vanaf vandaag te vinden op Netflix. Het gaat om de aflevering waarin we te weten zullen komen wat de deelnemers beslissen en om de reünie.

Het tweede seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On is sinds vorige week te zien op Netflix. Op woensdag 23 augustus verschenen de eerste zes afleveringen en nu is het tijd voor de extra spannende laatste twee afleveringen.

The Ultimatum: Marry or Move On

Wie de eerste zes afleveringen van The Ultimatum: Marry or Move On seizoen 2 heeft gezien, weet natuurlijk dat het al een dramatisch seizoen is geweest. Zo ging het nog voor het experiment van start ging al helemaal fout tussen Lisa en Brian. Maar zij besloten uiteindelijk uit het programma te stappen nadat Lisa ontdekte dat ze zwanger was.

De andere koppels deden aan partnerruil. Zo switchten Riah en Trey en Ryann en James van partner en deden Kat en Alex en Roxanne en Antonio hetzelfde. Maar op Ryann en Trey na, liep het bij iedereen fout. Riah en James konden geen volledig gesprek voeren en ook Kat en Antonio botsten op een muur. De grootste problemen waren er waarschijnlijk bij Roxanne en Alex. Nadat ze eerst een goede match leken te zijn, bleek al snel dat ze eigenlijk het ergste in elkaar naar boven haalden.

Maar ook de switch naar hun originele partners verliep moeizaam. Zo merkten Riah en Trey dat hun toekomstplannen onverzoenbaar zijn, kregen Ryann en James een zware ruzie en kwamen er ook bij Kat en Alex en Roxanne en Antonio twijfels. Het is dus nog spannend welke koppels zich zullen verloven en wie er uit elkaar zal gaan. Daarnaast bestaat ook de kans dat Ryann en Trey voor elkaar zullen kiezen aangezien zij duidelijk een klik hadden tijdens hun trial marriage.

Reünie

Naast de laatste aflevering waarin iedereen z’n beslissing zal bekendmaken, is ook de reünie sinds vandaag te vinden op Netflix. Daarin zal iedereen elkaar maanden na de opnames nog eens terugzien. En met alles wat er gebeurd is, zal dat waarschijnlijk voor heel wat drama zorgen.

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...