‘The Ultimatum: Marry or Move On’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Op woensdag 23 augustus 2023 verschijnt het nieuwe seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On op Netflix. Na The Ultimatum: Queer Love met queerkoppels gaat het nu opnieuw om een seizoen met heteroseksuele koppels. Het concept blijft wel ongewijzigd. Koppels waarbij een van de twee klaar is om te trouwen maar de ander twijfelt, zullen nagaan of ze klaar zijn om de grote stap te wagen.

Enkele maanden geleden verscheen The Ultimatum: Queer Love op Netflix. Het ging om een versie van The Ultimatum met enkel queerkoppels. En nu komt Netflix al een met volgend seizoen, waarbij we opnieuw heteroseksuele koppels zullen volgen.

The Ultimatum: Marry or Move On

Het nieuwe seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On wordt eigenlijk het derde seizoen van de reeks en het tweede met heterokoppels. In de officiële trailer krijgen we te zien wat we mogen verwachten. We maken zo kennis met de koppels, waarbij ze allemaal andere verhalen hebben. Maar een ding hebben ze gemeen: een van de twee heeft de ander voor een ultimatum gesteld. Het ultimatum houdt in dat ze op het einde van het experiment ofwel zullen trouwen ofwel uit elkaar zullen gaan.

Opnieuw zullen de deelnemers moeten partnerruilen en zullen ze drie weken intrekken met een andere deelnemer. Na drie weken switchen ze opnieuw naar hun oorspronkelijke partner, waarna ze de keuze moeten maken. Gaan ze verder met de partner met wie ze aan het experiment begonnen? Kiezen ze voor hun nieuwe partner? Of gaan ze alleen verder? Het lijkt opnieuw een dramatisch seizoen te worden met bedrog, tranen, nightvision Temptation-beelden vanuit de slaapkamer en zelfs een zwangerschapstest.

De koppels voor het nieuwe seizoen zijn: Ryann en James, Riah en Trey, Roxanne en Antonio, Lisa en Bryan en Kat en Alex. Het programma zal opnieuw gepresenteerd worden door Nick en Vanessa Lachey. De eerste acht afleveringen van het nieuwe seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On zijn vanaf woensdag 23 augustus 2023 te vinden op Netflix. Een week later, op woensdag 30 augustus 2023, volgen de laatste twee.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...