Netflix lost eerste teaser nieuw seizoen ‘The Ultimatum: Marry or Move On’

Netflix komt volgende maand al met een nieuw seizoen van The Ultimatum. Na The Ultimatum: Queer Love met queerkoppels gaat het nu opnieuw om een seizoen met heteroseksuele koppels. Het concept blijft wel ongewijzigd. Koppels waarbij een van de twee klaar is om te trouwen maar de ander twijfelt, zullen nagaan of ze klaar zijn om de grote stap te wagen.

Enkele maanden geleden verscheen The Ultimatum: Queer Love op Netflix. Het ging om een versie van The Ultimatum met enkel queerkoppels. Maar nu heeft Netflix al een volgend seizoen aangekondigd, waarbij we opnieuw heteroseksuele koppels zullen volgen.

The Ultimatum: Marry or Move On

Het nieuwe seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On wordt eigenlijk het derde seizoen van de reeks en het twee met heterokoppels. Netflix heeft nu al een eerste teaser gelost waarin duidelijk wordt dat we ons opnieuw mogen voorbereiden op een stevige portie drama. Zo krijgen we te zien hoe verschillende koppels ruzie krijgen, hoe iemand z’n gevoelens voor een andere deelnemer opbiecht en hoe iemand spijt heeft van z’n deelname. Alle elementen zijn dus aanwezig om er opnieuw een dramatisch seizoen van te maken.

De koppels voor het nieuwe seizoen zijn: Ryann en James, Riah en Trey, Roxanne en Antonio, Lisa en Bryan en Kat en Alex. Het programma zal opnieuw gepresenteerd worden door Nick en Vanessa Lachey. De eerste acht afleveringen van het nieuwe seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On zijn vanaf woensdag 23 augustus 2023 te vinden op Netflix. Een week later, op woensdag 30 augustus 2023, volgen de laatste twee.

Bekijk hier de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...