‘The Ultimatum: Queer Love’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een gloednieuwe realityreeks. The Ultimatum: Queer Love vertrekt van hetzelfde concept als The Ultimatum, maar aan deze versie nemen enkel queerkoppels deel. En als we de trailer mogen geloven, zorgt dat voor heel wat drama.

In The Ultimatum: Queer Love staan vijf koppels voor een belangrijke keuze in hun relatie. Een van de twee is klaar om te trouwen, maar de ander twijfelt. Daarom stelt de persoon die wil trouwen een ultimatum: of er komt een ring of het is gedaan. Om uit te zoeken of ze wel echt klaar zijn om te trouwen, gaan ze een paar weken partnerruilen. Daardoor kunnen ze voor eens en voor altijd te weten komen of het gras nu al dan niet groener is aan de overkant. 

The Ultimatum: Queer Love

Het concept van het programma is dus exact hetzelfde als bij The Ultimatum, maar de deelnemers zijn allemaal vrouw of non-binair. Daardoor zijn er dus meer combinaties mogelijk. En dat zorgt ook voor een nieuwe laag drama. Zo hoorden we in de trailer al iemand zeggen: “Ze is knap, maar ik ben ook into haar ex-vriendin.” En dat klinkt uiteraard als hét recept voor een flinke portie drama. 

The Ultimatum: Queer Love wordt niet gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, die wel de heteroseksuele versie van het programma presenteren. Het presentatieduo wordt de laatste tijd fel bekritiseerd door fans van Love is Blind, die vinden dat ze niet het geschikte duo zijn om de show te presenteren. The Ultimatum: Queer Love wordt gepresenteerd door JoAnna Garcia Swisher, die je kan kennen uit Once Upon A Time en Gossip Girl.

Vanaf vandaag zijn de eerste vier afleveringen van The Ultimatum: Queer Love te vinden op Netflix. Volgende week woensdag, op 31 mei, volgen nog eens vier nieuwe afleveringen. Nog een week later, op woensdag 7 juni verschijnen de laatste twee afleveringen.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Ultimatum: Queer Love:

https://youtube.com/watch?v=v0lam6K0hDo

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netlix.

Meer
Lees meer...