Petitie om Vanessa en Nick Lachey te vervangen bij ‘Love is Blind’ verzamelt al meer dan 40.000 handtekeningen

Het vierde seizoen van Love is Blind zit er sinds kort op en veel fans bleven, vooral na de reünie, op hun honger zitten. Zij zijn van mening dat de presentatoren, het echtpaar Vanessa en Nick Lachey, niet de juiste vragen stelden en de foute personen in bescherming namen. Daarom eisen heel wat misnoegde fans nu dat het koppel vervangen wordt.

Er kwam dit jaar heel wat kritiek op het vierde seizoen van Love is Blind. Hoewel het aanvankelijk vooral ging over onsympathieke deelnemers kreeg ook de presentatie de volle lading. Veel fans zijn ontevreden over Nick en Vanessa Lachey en hopen dat Netflix voor het volgende seizoen nieuwe presentatoren zoekt. Er is zelfs een petitie die al bijna 50.000 handtekeningen telt.

Petitie

De petitie, die te vinden is op Change.org, werd al na het derde seizoen opgezet door Libby Cross. Zij is een grote fan van Love is Blind, maar ziet één groot probleem in de reeks: de presentatoren Nick en Vanessa Lachey. Het koppel, dat in het echte leven getrouwd is en drie kinderen heeft, presenteert de reeks al sinds het eerste seizoen en is daarnaast ook te zien als presentatieduo bij The Ultimatum.

Volgens Cross zijn Nick en Vanessa al sinds het eerste seizoen “nutteloos en misplaatst”. “Ze proberen de aandacht te veel naar zich toe te trekken en willen focussen op hun eigenlijk persoonlijke leven in plaats van op dat van de deelnemers.” Ze verwijst ook naar de ongepaste opmerkingen van Nick Lachey over zijn ex-vrouw Jessica Simpson en de manier waarop Vanessa tijdens de reünie over iedereen heen sprak en niemand de kans gaf om z’n verhaal te doen. “Voor een show die reality-tv beweert te zijn, doen Vanessa en Nick het fake, cringy en slecht gemaakt lijken.”

“Vergezel de duizenden fans van Love is Blind die proberen om de beste versie van de show te maken, door Nick en Vanessa Lachey te verwijderen als host en ze te vervangen door … letterlijk eender wie anders.” Een duo dat vaak aangehaald wordt als mogelijke vervanging, zijn fan favorites van het eerste seizoen van Love is Blind: Lauren en Cameron. Zij zijn nog steeds gelukkig getrouwd en zouden volgens fans van de reeks de perfecte hosts zijn omdat ze weten wat de deelnemers meemaken.

41.000 handtekeningen

Hoewel de petitie dus dateert van na het derde seizoen van Love is Blind, heeft hij recent een gigantische push gekregen door de problemen met de presentatoren tijdens het vierde seizoen. Op dit moment telt de petitie meer dan 41.000 handtekeningen.

Meer
Lees meer...