Eerste ‘The Ultimatum’-baby geboren

Iets meer dan een maand nadat de eerste afleveringen van The Ultimatum verschenen op Netflix is er het eerste babynieuws van de reeks. We zagen in de reünie van The Ultimatum al dat Madlyn hoogzwanger was en nu is het babynieuws daar.

Eerder dit jaar verscheen het eerste seizoen van The Ultimatum op Netflix. In die realityreeks gaf een helft van een koppel de ander een ultimatum. Zij wilden graag trouwen, maar hun partner twijfelde. Door twee weken met iemand anders samen te leven zouden die twijfels dan uitgeklaard moeten worden. Voor Madlyn en Colby was het alvast een heel rollercoaster.

Madlyn en Colby

Madlyn en Colby kenden een heel opvallend parcours in The Ultimatum. Tijdens het keuzemoment verloofde Lauren, die Colby ging kiezen, zich plots met haar vriend Nate. Daardoor moest Colby twee weken samenwonen met April, die hij eerder afgewezen had. Madlyn daarentegen mocht twee weken samenwonen met haar eerste keuze Randall, waarmee ze al meteen “seksuele aantrekkingskracht voelde”.

Maar toen Madlyn en Colby na de twee weken met Randall en April opnieuw moesten samenwonen, ontdekte Madlyn dat Colby contact had met een andere vrouw die hij tijdens een nachtje uit had leren kennen. Volgens Colby was dat zijn manier om het experiment alsnog aan te gaan, maar Madlyn dacht daar helemaal anders over.

In een enorme plottwist besloot Madlyn op het einde van de reeks toch in te gaan op het huwelijksaanzoek van Colby. En in een nog grotere plottwist trouwde het koppel meteen. In de reüniespecial kwam er dan nog een verrassing want het koppel was in verwachting van hun eerste kindje samen.

Josephine Riley Kissinger

Via Instagram maakt het koppel nu bekend dat hun dochtertje geboren is. Het meisje werd geboren op 2 mei en kreeg de naam Josephine Riley Kissinger, afgekort Josie. Bij haar post op Instagram schreef Madlyn: “We kunnen onmogelijk meer verliefd zijn. God is zo goed. Bedankt aan het geweldige team van dokters en verpleegkundigen die ons hielpen tijdens ons verblijf. We zijn zo blij dat we nu als een gezinnetje thuis zijn.”

Kersverse papa Colby schreef dan weer: “Madlyn en ons meisje zijn gezond en blij om thuis te zijn. Bedankt aan het geweldige team van dokters en verpleegkundigen die ons hielpen tijdens ons verblijf. Ik ben zo gezegend om deze twee engelen in mijn leven te hebben.”

Bekijk hier de posts op Instagram:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...