‘The Ultimatum’-reünie maakt opvallend babynieuws bekend

Vanaf vandaag staan zowel de finale als de reüniespecial van The Ultimatum op Netflix. Het meest opvallende dat we in die reünie te weten kwamen, is dat er bij een van de koppels een baby onderweg is.

Dit artikel bevat uiteraard spoilers voor wie de finale en de reünie nog niet gezien heeft.

In The Ultimatum gingen zes koppels de ultieme test aan om te kijken of ze klaar zijn om met elkaar te trouwen. Bij alle koppels voelde een van de twee zich al voor hun deelname klaar om in het huwelijksbootje te stappen. Maar bij de ander waren er twijfels. Door drie maanden met iemand anders een schijnhuwelijk aan te gaan, zouden die twijfels van de baan moeten zijn.

Babynieuws

In de reünie kwamen we te weten wie van de koppels nu nog steeds samen is. Bij aanvang van de reünie waren er twee opvallende afwezigen. Madlyn en Colby, het meest spraakmakende koppel van het programma, was namelijk niet van de partij. Maar dat had een speciale reden.

Madlyn en Colby arriveerden later wel op de reünie, maar daarbij hadden ze een verrassing: het zwangere buikje van Madlyn. Het koppel had bij hun deelname aan het programma duidelijk nog veel problemen om uit te klaren. Zo liet Madlyn bij de start van het programma weten dat ze het enger vond om te trouwen met Colby dan hem te verliezen. Toch lijken de plooien nu volledig gladgestreken te zijn en is het koppel in blijde verwachting van een dochtertje.

Zilveren babyfles

Presentatoren Nick en Vanessa Lachey hadden alvast een speciaal cadeautje voor de baby. Het ging om een zilveren babyfles, die duidelijk verwijst naar de zilveren glazen die de deelnemers in de reeks steevast gebruiken.

Die zilveren glazen zijn een knipoog naar de gouden glazen in Love Is Blind, de andere realityreeks van Netflix die ook gepresenteerd wordt door Nick en Vanessa Lachey. Waarom er gekozen wordt voor deze bijzondere glazen, lees je hier.

Het babynieuws werd ook al op dezelfde manier aangekondigd via Instagram:

Bekijk hier nog eens de trailer van The Ultimatum:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...