‘The Ultimatum’: Finale en reünie staan nu op Netflix

Vanaf vandaag staan de laatste twee afleveringen van The Ultimatum op Netflix. Het gaat daarbij om de finale én de reünie van het seizoen. We zullen dus te weten komen wie op het einde van het programma koos om samen te blijven én of hun relatie ook in de maanden na de opnames standhield.

Wie Temptation Island al een extreme relatietest vond, viel waarschijnlijk van z’n stoel wanneer hij, zij of die het concept van The Ultimatum hoorde. Daarin maken we kennis met zes koppels die op een kantelpunt staan op hun relatie, maar de absolute zekerheid willen.

The Ultimatum

De zes koppels in The Ultimatum zit een met een belangrijk meningsverschil. Een van de twee is klaar om te trouwen, maar de ander zit met twijfels. Om die twijfels van de baan te vegen, heeft degene die wil trouwen de ander een ultimatum gegeven. Dat bestaat eruit dat ze drie weken met iemand anders zullen samenwonen in een ‘proefhuwelijk’.

Die nieuwe partner vinden ze bij een van de andere vijf koppels. Na drie weken proefhuwelijk met hun nieuwe partner, trekken de koppels terug bij elkaar in. Nog eens drie weken later moeten ze dé hamvraag beantwoorden. Beslissen ze om toch te trouwen, gaan ze verder met hun proefpartner of gaan ze als single verder?

Finale en reünie

Vanaf vandaag kan je op Netflix de laatste twee afleveringen van het eerste seizoen van de realityreeks vinden. Het gaat in die eerste plaats om de finale. Daarin zullen de koppels dus hun antwoord bekendmaken. We krijgen daarbij dus de beslissing van vier van de zes koppels te zien. Alexis en Hunter en Lauren en Nate besloten al vroeg in het experiment om zich toch te verloven.

Naast de finale staat ook de reüniespecial al online. Daarin zullen we dus te weten komen hoe het nu nog met de koppels gaat. De opnames liggen namelijk al een tijdje achter ons en als het programma ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat er veel kan veranderen op een korte tijd.

Bekijk hier nog eens de trailer van The Ultimatum:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...