‘The Ultimatum’: Zijn Alexis en Hunter nog steeds een koppel?

Vanaf morgen, woensdag 13 april kan je naar de laatste afleveringen van The Ultimatum kijken op Netflix. Daarin zullen we zien wat de koppels die tot het einde bleven, beslissen. Maar voor twee koppels stopte het avontuur al sneller. Zij verloofden zich bij het keuzemoment. Maar zijn ze nu nog steeds samen? Wij zochten het uit. Dit is hoe het nog gaat met Alexis en Hunter.

In The Ultimatum maken we kennis met koppels, waarvan de ene helft klaar is om te trouwen maar de andere twijfelt. Door drie weken van het leven met een andere partner te proeven, moeten ze achterhalen of ze echt samen zijn met de ware. Maar voor Alexis en Hunter kwam het nooit zo ver.

Alexis en Hunter

Alexis kende een turbulent begin van The Ultimatum. Ze kon het al snel goed vinden met Colby, maar die wees haar tot twee keer toe af. Daardoor had ze niemand gekozen om de drie weken proefhuwelijk mee te beleven. Maar dat bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Want het proces van een nieuwe partner te moeten zoeken, had Hunter al doen inzien dat hij niet langer twijfelde. Daarom vroeg hij Alexis spontaan ten huwelijk.

Later in het seizoen kregen we al te zien hoe Alexis haar verloving vierde met de andere dames. Maar het is natuurlijk nog de vraag hoe het nu nog met het koppel gaat. In een interview met Women’s Health vertelt Hunter alvast dat hij geen spijt heeft van het aanzoek. “We namen deel aan het programma omdat ik niet zeker van m’n stuk was. Voor ik haar ten huwelijk zou vragen, wilde ik 100 procent zeker zijn van van m’n stuk.”

Perfect

En dat punt had Hunter dus bereikt op het moment dat de andere koppels hun ’testhuwelijkspartner’ kozen. “Ik heb nooit spijt gehad van mijn beslissing. Ik heb nooit teruggekeken en gedacht van: ‘Oh, het had leuk geweest om drie weken met iemand anders samen te leven.”

“Voor ons was het perfect”, voegt Alexis toe. “Ik denk dat we er sterker zijn uitgekomen. Ik heb nergens spijt van, behalve dan misschien dat ik mijn haar opgestoken had tijdens mijn verloving.” Of ze nog samen zijn, houden ze voorlopig nog in het midden. Maar hun antwoorden lijken volgens ons aan te geven dat ze inderdaad nog steeds gelukkig zijn met elkaar. Morgen, op woensdag 13 april, verschijnen zowel de finale als de reünieaflevering van The Ultimatum op Netflix en zullen we dus het antwoord krijgen.

Bekijk hier de trailer voor The Ultimatum:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...