Netflix lost eerste teaser van ‘The Ultimatum: Queer Love’

Netflix heeft gisteren, tijdens de live reünie van Love is Blind, de eerste beelden gelost van het nieuwe seizoen van The Ultimatum. Het tweede seizoen van de realityshow gaat door met vrouwen en non-binaire personen aangezien het de queer-editie is. Je kan het seizoen vanaf 24 mei streamen op Netflix.

Het verliep gisteren niet allemaal even vlot op de reünie van Love is Blind. Maar wie geduld had, heeft de eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Ultimatum al gezien. In het vorige seizoen volgden we zes heterokoppels, maar nu is bewust gekozen voor een queer-versie.

Het concept

In het eerste seizoen van The Ultimatum stelden zes mensen hun partner voor een ultimatum. Zij wilden graag trouwen, maar hun partner voelde zich daar nog niet klaar voor. Om uit te pluizen of ze klaar zijn om te trouwen, gaan de koppels in The Ultimatum eens kijken of het gras echt groener is aan de overkant. Ze doen dat door te partnerruilen met andere koppels die in hetzelfde schuitje zitten. Na twee weken met iemand anders samen te wonen, trekken de koppels terug bij elkaar in. Nog eens twee weken later moeten ze beslissen of ze met elkaar, met een ander of alleen verder willen.

Queer Love

In dit tweede seizoen volgen we vrouwen en hun non-binaire partner. Dit is de eerste datingshow van Netflix waarbij er specifiek gekozen werd voor deelnemers uit de LGBTQ+-gemeenschap. Dit seizoen volgen we vijf koppels die op een belangrijk punt in hun relatie komen te staan. In de eerste beelden zien we hoe iemand een ultimatum stelt over hun huisdier: “Als je mijn hond niet leuk vindt, mag je oprotten.” Iemand anders is dan precies wel heel zeker van hun besluit: “Ik wil haar naam niet eens meer zeggen, ze is als Voldemort voor mij.” Of liefde voldoende is om te overleven voor de koppels, kunnen we zien op Netflix vanaf 24 mei.

Bekijk hier de eerste teaser van The Ultimatum: Queer Love.

Meer
Lees meer...