Las Ketchup en Zara Larsson binnenkort in België voor ‘Zomerhit’

Het regent deze zomer muziekprogramma’s op de televisie. Naar aanleiding van de jaarlijkse uitzending van dé Zomerhit, zijn er ook dit jaar verschillende uitzendingen van het programma Zomerhit. Daar worden de verschillende kanshebbers voorgesteld, maar duiken ook soms internationale sterren op. Dit jaar zijn dat onder andere Las Ketchup en Zara Larsson. De opnames met die artiesten moeten nog plaatsvinden.

De Zomerhit van vorig jaar was Lekker blijven hangen van Margriet Hermans, verkozen door de Eén-kijker en de Radio2-luisteraar. Ook dit jaar maken twintig artiesten kans op de Zomerhit. En in Vlaanderen is dat een felbegeerde prijs. Wie die Zomerhit in ontvangst mag nemen, dat zien we op 19 augustus, maar tot die tijd zijn er al shows waarin de kandidaten worden voorgesteld én waarin we ook enkele verrassingen krijgen.

Las Ketchup, Zara Larsson en Robin S.

De eerste opnames van Zomerhit zitten er ondertussen al op, maar volgende week volgen er nog eens twee. En ook daarbij kunnen de fans heel wat opvallende acts verwachten. Zo maakte de VRT zonet bekend dat onder andere het iconische Las Ketchup zal optreden met hun Ketchup Song én dat ook internationale ster Zara Larsson zal neerstrijken op de dijk van Blankenberge. Ook Robin S. zal haar bekende song Show Me Love komen brengen.

De drie zullen wel niet op dezelfde dag te bewonderen zijn. Zo is Robin S. aanwezig bij de opnames op woensdag 2 augustus en geven Las Ketchup en Zara Larsson het beste van zichzelf op donderdag 3 augustus.

Zomerhit is elke zaterdag om 20.45 uur te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...