Margriet Hermans steekt ‘She’s After My Piano’ van 2 Fabiola in een Nederlandstalig jasje: Bekijk de video hier

Voor wie dacht dat She’s After My Piano voor altijd uit zijn geheugen was verdwenen, hebben we slecht nieuws. In de tweede aflevering van Liefde voor Muziek komt het lied namelijk uitgebreid aan bod. 2 Fabiola deed met She’s After My Piano mee met de preselecties voor het Eurovisiesongfestival in 2014, waarna het een grote hit werd. Vanavond steekt zangeres Margriet Hermans het met Lekker Blijven Hangen in een Nederlandstalig jasje.

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van Liefde voor Muziek. Terwijl vorige week Suzan & Freek centraal stonden, is het nu tijd voor 2 Fabiola om alle aandacht te krijgen. CAMILLE zal de megahit Lift U Up in een emotioneel jasje steken, terwijl Margriet Hermans voor de ambiance kiest. In een preview is te zien hoe zij van She’s After My Piano een échte Margrietversie maakt.

Lekker Blijven Hangen

Niet She’s After My Piano, maar Lekker Blijven Hangen zal vanaf nu non stop in je hoofd zitten. Acht jaar geleden deed 2 Fabiola mee aan de preselecties van het Eurovisiesongfestival. Daar scoorden ze met She’s After My Piano een gigantische hit. Toch mochten Pat Krimson en Loredana ons land niet gaan vertegenwoordigen. Dat plekje ging toen naar zanger Axel Hirsoux met Mother.

Toch bleef She’s After My Piano bij iedereen hangen. En hoewel we nu al een tijdje dachten dat het lied een stille dood gestorven was, geeft Margriet Hermans het vanavond een nieuw leven. Een leven dat zonder twijfel nog gigantisch veel keer zal worden benadrukt op de radio. In Lekker Blijven Hangen behoudt ze het herkenbare melodietje, maar geeft ze er toch een Margriet-touch aan. We zijn alvast benieuwd hoe lang deze versie in ons hoofd zal blijven zitten.

Bekijk Lekker Blijven Hangen hier:

Liefde voor Muziek is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...