K-popgroep LE SSERAFIM en Demi Lovato droppen samenwerking

Amper een week nadat Rina Sawayama het nummer Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife van de K-popgroep LE SSERAFIM onder handen nam, heeft de groep nu nog een nieuwe versie van het nummer op de wereld losgelaten. Deze keer gaat het om een samenwerking met Demi Lovato.

De promo van het nummer Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife is nog niet voorbij. Nadat er vorige week een versie van de b-side van LE SSERAFIM verscheen met Rina Sawayama, is er nu opnieuw een nieuwe versie verschenen, deze keer met de vocals van de Amerikaanse zangeres en actrice Demi Lovato.

Demi Lovato

Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife is niet de title track van ‘UNFORGIVEN’, het eerste studioalbum van de K-popgroep Le SSERAFIM, maar het nummer groeide wel snel uit tot een publieksfavoriet. Zo ging het al viraal op TikTok, waar duizenden mensen filmpjes postten waarop ze zich aan de choreo waagden.

Ondertussen verscheen er ook al een Engelstalige versie van het nummer, een versie met Amerikaanse singer-songwriter UPSAHL en een remix door de Brits-Japanse singer-songwriter Rina Sawayama. En nu is er ook een versie met niemand minder dan Demi Lovato. In tegenstelling tot de versie van Rina Sawayama gaat het hier niet om een remix, maar vervoegt Demi Lovato het vijftal als featuring artist.

Het resultaat is een nummer waarbij de instrumentals grotendeels hetzelfde bleven, maar Demi Lovato weet Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife na het eerste refrein wel een heel nieuwe vibe te geven door haar nieuwe vocals.

Beluister hier Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife (feat. Demi Lovato):

(In juni liet Demi Lovato weten dat ze opnieuw zij/haar-pronouns gebruikt. Daarom gebruiken wij deze ook in dit artikel.)

Meer
Lees meer...