LE SSERAFIM kondigt samenwerking met Rina Sawayama aan

LE SSERAFIM heeft een nieuwe versie van hun nummer Eve, Psyche & the Bluebeard’s wife aangekondigd. Voor die nieuwe versie werkten ze samen met de Brits-Japanse zangeres Rina Sawayama. Het nummer verschijnt op vrijdag 28 juli 2023.

Hoewel Eve, Psyche & the Bluebeard’s wife niet de title track was van ‘UNFORGIVEN’, het eerste studioalbum van LE SSERAFIM, werd het wel een grote favoriet bij de fans van de groep. Daarom werd het nummer ook uitgebreid gepromoot en nu komt er ook een nieuwe versie.

Eve, Psyche & the Bluebeard’s wife (Rina Sawayama Remix)

Enkele dagen geleden teasede LE SSERAFIM dat er een nieuwe versie zou komen van Eve, Psyche & the Bluebeard’s wife. Daarbij kwamen we te weten dat het zou gaan om een samenwerking, maar de featuring artist bleef verborgen achter drie vraagtekens. Maar nu heeft de groep bekendgemaakt dat het gaat om de Brits-Japanse zangeres Rina Sawayama, die een nieuwe remix maakte van het nummer.

De samenwerking komt niet helemaal uit het niets. Rina Sawayama heeft al meermaals laten blijken dat ze fan is van K-pop en LE SSERAFIM heeft met Sakura en Kazuha ook twee Japanse leden.

Eve, Psyche & the Bluebeard’s wife (Rina Sawayama Remix) verschijnt op vrijdag 28 juli 2023, om 13 uur Koreaanse tijd (6 uur ’s morgens Belgische tijd). Er werd al een eerste teaser gelost voor de nieuwe versie, waarin duidelijk werd dat het gaat om een nieuwe versie van de Engelse versie van Eve, Psyche & the Bluebeard’s wife. Daarnaast merk je ook meteen dat Rina Sawayama flink aan het nummer gesleuteld heeft en er een indrukwekkende remix van gemaakt heeft.

Beluister hier nog eens de originele versie van Eve, Psyche & the Bluebeard’s wife:

Meer
Lees meer...