K-popgroep LE SSERAFIM met lid ontdekt in Nederland maakt debuut met ‘FEARLESS’

De nieuwste K-popgroep luistert naar de naam LE SSERAFIM en heeft een opvallend lid. Kazuha werd namelijk ontdekt in Nederland, waar ze aan een prestigieuze balletacademie danste. LE SSERAFIM is de eerste girlgroup van HYBE LABELS, het koepelbedrijf waaronder ook BTS zit.

De K-popwereld is een girlgroup rijker. De groep LE SSERAFIM maakte vandaag z’n debuut. LE SSERAFIM bestaat uit zes leden, waarvan er eentje ontdekt werd in Nederland.

LE SSERAFIM

De naam LE SSERAFIM heeft een dubbele betekenis. In de eerste plaats is “les séraphims” de Franse benaming voor de serafijnen. Dat zijn mythische figuren met zes vleugels. Die vleugels wijzen dan op de zes leden van de groep. Daarnaast is LE SSERAFIM ook een anagram voor “I’M FEARLESS“. Dat vormt dan weer een verwijzing naar het debuutnummer van de groep.

In de groep zitten twee leden die eerder al hun debuut maakten. Sakura en Kim Chaewon maakten namelijk deel uit van IZ*ONE. Die groep werd gevormd door de talentenjacht Produce48 en had een tijdelijk contract dat in april 2021 afliep.

Kazuha

Een ander interessant lid is de Japanse Kazuha. Zij werd namelijk ontdekt in Breda in Nederland. Kazuha is geboren in Japan en is een getrainde ballerina. Zo studeerde ze aan verschillende hoog aangeschreven balletacademies. Ze begon aan de Hashimoto Sachiyo Ballet School & Jr in Japan. Later ging ze studeren aan de Bolshoi Ballet Academy in Moskou en de Royal Ballet School in het Verenigd Koninkrijk.

De laatste school waar ze trainde, was de Nationale Balletacademie in het Nederlandse Amsterdam. Kahuza woonde daarom twee jaar lang in Nederland, waar ze in december 2021 ontdekt werd door de CEO van Source Music.

Het debuutnummer van LE SSERAFIM heet FEARLESS en is meteen een visitekaartje om ‘U’ tegen te zeggen.

Bekijk hier de videoclip van FEARLESS:

Meer
Lees meer...