K-popgroep LE SSERAFIM en Demi Lovato bundelen krachten voor nieuwe samenwerking

Amper een week nadat Rina Sawayama het nummer Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife van de K-popgroep LE SSERAFIM onder handen nam, heeft de groep nu nog een nieuwe versie van het nummer aangekondigd. Deze keer wordt Demi Lovato aan het nummer toegevoegd als featuring artist.

De promo van het nummer Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife is nog niet voorbij. Nadat er vorige week een versie van de b-side van LE SSERAFIM verscheen met Rina Sawayama, komt er deze week nog een remix. En nu werd het nummer onder handen genomen door zangeres en actrice Demi Lovato.

Demi Lovato

Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife is niet de title track van ‘UNFORGIVEN’, het eerste studioalbum van de K-popgroep Le SSERAFIM, maar het nummer groeide wel snel uit tot een publieksfavoriet. Zo ging het al viraal op TikTok, waar duizenden mensen filmpjes postten waarop ze de choreo deden.

Ondertussen verscheen er ook al een Engelstalige versie van het nummer, een versie met Amerikaanse singer-songwriter UPSAHL en een remix door de Brits-Japanse singer-songwriter Rina Sawayama. En morgen, op vrijdag 4 augustus 2023, mogen we nog een nieuwe versie verwachten. Deze keer gaat het om een samenwerking met niemand minder dan Demi Lovato. In tegenstelling tot de versie van Rina Sawayama gaat het hier niet om een remix, maar vervoegt Demi Lovato het vijftal als featuring artist.

Bekijk hier al de eerste teaser van Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife (feat. Demi Lovato):

Beluister hier nog eens het origineel van Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife:

Beluister hier Eve, Psyche & The Bluebeard’s wife (Rina Sawayama Remix):

(In juni liet Demi Lovato weten dat ze opnieuw zij/haar-pronouns gebruikt. Daarom gebruiken wij deze ook in dit artikel.)

Meer
Lees meer...