Left Right
scrollTop top

‘Levensweg’ krijgt voor de eerste keer in 60 jaar een update


Levensweg
© Hasbro

Het bekende spel Levensweg ziet er doorgaans wat anders uit. Het spel kreeg een update om het meer 2021 te maken. Het is de eerste keer in meer dan 60 jaar dat het spel vernieuwd werd. Bij de vernieuwing werd rekening gehouden met de moderne wereld.

Levensweg is één van de bekendste gezelschapsspelletjes. Maar wie het spel onlangs nog gespeeld heeft, merkte waarschijnlijk op dat enkele van de elementen van het spel een beetje gedateerd zijn. Daarom heeft Hasbro het spel een kleine facelift gegeven, waardoor het weer past binnen de moderne maatschappij.

Trouwen is niet verplicht

Een van de belangrijkste regels in het traditionele spel was dat je moest trouwen en kinderen krijgen. Dat is niet meer verplicht. Je kan nog steeds trouwen en kinderen aan je autootje toevoegen, maar dat is niet langer een verplichting. Daarnaast kan je ook een gezin starten met twee vaders of twee moeders.

Daarnaast zijn er ook vernieuwingen toegevoegd aan de inhoud van het spel. Zo zijn er nieuwe carrières en hobby’s beschikbaar. De leukste daarbij is waarschijnlijk viraal gaan met kattenfilmpjes, maar er zijn ook hobby’s als het milieu redden toegevoegd aan het spel. En je kan volledig 2021-proof een socialemedia-influencer, app-ontwikkelaar of vlogger worden.

Tot slot ziet het spel er ook wat anders uit dan we gewend zijn. Zo werden er meer kleurtjes toegevoegd aan het bord en zijn de pinnetjes voor in de wagen, die vanaf nu elektrisch is, niet langer enkel roze en blauw.

Het spel is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 29,99 euro.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update