Lid van de crew sterft op set van ‘Wonder Man’ van Marvel Studios

Tijdens de opnames van de Marvelserie Wonder Man voor Disney+ is een medewerker om het leven gekomen. De man viel op set in Radford Studio Center in Studio City, Los Angeles in de Verenigde Staten. De omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.

Na het recent gelanceerde Echo en het binnenkort geplande Daredevil: Born Again heeft Marvel ook in de verdere toekomst veel plannen voor nieuwe superheldenseries op Disney+. Een van de reeksen die daarbij op de planning staat is Wonder Man.

Ongeval

De productie van Wonder Man heeft nu echter te maken gekregen met een tragisch ongeval. Een mannelijk crewlid viel daar namelijk en overleed als gevolg daarvan. “Onze gedachten en diepste medeleven gaan uit naar zijn familie en vrienden, en onze steun staat achter het onderzoek naar de omstandigheden van dit ongeval”, laat Marvel weten aan Deadline.

Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, is nog niet bekendgemaakt. De opnames op de set in Radford Studio Center waren nog niet bezig, want die stonden maar voor volgende maand gepland.

Wonder Man

In die geplande serie Wonder Man zal Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Watchman) de hoofdrol spelen als Steven Williams aka Wonder Man. Verder is er ook plaats voor Ben Kingsley (Gandhi), Demetrius Grosse (Heroes), Ed Harris (The Truman Show), Lauren Glazier (Mindhunter) en Josh Gad (Beauty and the Beast).

Wonder Man gaat over Simon Williams, een telg van een rijke industriële familie die de concurrentiestrijd heeft verloren van Stark Industries van Tony Stark. Op zoek naar wraak komt Williams in contact met Baron Zemo, die hem bijzondere krachten geeft. Wonder Man begint als vijand van de Avengers, maar zal later met hen samenwerken.

Meer
Lees meer...