Marvelserie ‘Echo’ vanaf vandaag volledig te zien op Disney+

Het is zover. Vanaf vandaag kunnen fans van Marvel Studios een volledig nieuwe serie bekijken op Disney+. Het gaat om Echo, waarin we het verhaal te zien krijgen van Maya Lopez, beter bekend als Echo. Voor het eerst in de geschiedenis van de Marvelseries op Disney+ zijn alle afleveringen in één keer te zien.

Dat Marvel Studios het over een andere boeg moet gaan gooien, is geen geheim meer. De laatste tijd scoren de films en series niet meer zoals eerder het geval was en ook fans lijken strenger en strenger te worden. Dat was ook al te zien aan de lage bezoekcijfers van films als The Marvels en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Om Marvel Studios terug op de kaart te zetten, willen ze enkele heftigere projecten maken onder de noemer Marvel Spotlight. Het eerste project dat onder die term verschijnt is Echo. Alle vijf afleveringen zijn vanaf vandaag al te zien op Disney+.

Echo

In de reeks volgen we de dove superheld Echo (Alaqua Cox), die eerder al te zien was in de reeks Hawkeye. Daar confronteerde ze slechterik Kingpin al met alles wat hij haar ooit had aangedaan, waarna ze hem zelfs door het hoofd schoot.

Dat leek niet genoeg te zijn om hem uit de weg te ruimen, want in Echo keert hij terug. Maya is dus nog niet af van Kingpin en zijn sterke invloed op de onderwereld in zowat elke grote stad. In de loop van de reeks zou ze wel hulp krijgen uit onverwachte hoek, want ook Daredevil (Charlie Cox) zou namelijk opduiken. Daarna zullen de kijkers ook meer te zien krijgen van Echo’s verleden.

Bekijk de trailer hier:

Echo is vanaf nu volledig te bekijken op Disney+.

Meer
Lees meer...