Nieuwe intense trailer ‘Echo’ toont meteen hoe reeks zich onderscheidt van andere Marvelprojecten

Binnenkort komt Marvel Studios met een nieuwe reeks. Het gaat om de serie Echo die een tijdje geleden al werd aangekondigd. Naast hoofdpersonage Maya Lopez krijgt ook Kingpin een belangrijke rol. Hij is een van de bekendste slechteriken uit de Marvel Comics.

Dat Marvel Studios het over een andere boeg moet gaan gooien, is geen geheim meer. De laatste tijd scoren de films en series niet meer zoals eerder het geval was en ook fans lijken strenger en strenger te worden. Dat was ook al te zien aan de lage bezoekcijfers van films als The Marvels en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Om Marvel Studios terug op de kaart te zetten, willen ze enkele heftigere projecten maken onder de noemer Marvel Spotlight. Daarvan is Echo het eerste. Later volgen ook nog de nieuwe reeks over Daredevil en Deadpool 3. Die projecten zullen allemaal iets bloederiger zijn dan wat fans gewend zijn van het MCU.

Echo

De eerste in het rijtje is dus de miniserie Echo die volledig zal verschijnen op 10 januari. In de reeks volgen we de dove superheld Echo (Alaqua Cox), die eerder al te zien was in de reeks Hawkeye. Daar confronteerde ze slechterik Kingpin al met alles wat hij haar ooit had aangedaan, waarna ze hem zelfs door het hoofd schoot.

Dat leek niet genoeg te zijn om hem uit de weg te ruimen, want in Echo keert hij terug. Maya is dus nog niet af van Kingpin en zijn sterke invloed op de onderwereld in zowat elke grote stad. In de loop van de reeks zou ze wel hulp krijgen uit onverwachte hoek, want ook Daredevil (Charlie Cox) zou namelijk opduiken. Daarna zullen de kijkers ook meer te zien krijgen van Echo’s verleden.

Bekijk de nieuwe trailer hier:

Echo verschijnt op 10 januari volledig op Disney+.

Meer
Lees meer...