Marvel lost releasedatums series ‘Loki’ en ‘Echo’

De laatste jaren gaat het hard voor Marvel Studios. Het bedrijf releaset niet langer één tot twee projecten per jaar, maar wel vier tot vijf. Dat komt onder andere door de komst van Disney+ en alle bijkomende Marvelseries. Door die constante opvolging van nieuwe projecten zijn enkele fans al afgehaakt. Maar toch zal de studio dit jaar nog drie series lanceren, waaronder Loki seizoen 2 en Echo.

Goed nieuws voor de fans van Marvel die uitkijken naar nieuwe content uit het Marvel Cinematic Universe. Marvel Studios heeft vannacht namelijk bekendgemaakt dat het tweede seizoen van Loki en de nieuwe reeks Echo dit jaar nog zullen verschijnen. De releasedatums vallen voor beide reeksen wel pas na de zomer.

Loki en Echo

Vorig jaar heeft Marvelbaas Kevin Feige een nieuwe tijdlijn vol projecten aangekondigd. Die tijdlijn toont aan dat Marvel het ook de komende jaren niet rustiger aan zal doen en dat de planning tot 2025 propvol staat. In die nieuwe tijdlijn staan ook heel wat nieuwe series. Daarvan zullen Secret Invasion, Loki seizoen 2 en Echo dit jaar nog verschijnen.

Secret Invasion, een reeks over de Skrull en Nick Fury (Samuel L. Jackson), is vanaf 21 juni te zien op Disney+. Maar daarnaast heeft Marvel Studios nu ook laten weten vanaf wanneer de andere twee series te zien zullen zijn. De eerste van de twee is Loki seizoen 2. De reeks over de god of mischief keert terug nadat het eerste seizoen op een cliffhanger eindigde. Onder andere acteurs Tom Hiddleston en Owen Wilson zullen vanaf 6 oktober opnieuw wekelijks te zien zijn.

Op 29 november krijgen we dan weer het volledige seizoen van Echo te zien. Dat is een primeur, want normaal gezien kiest Marvel ervoor om de afleveringen wekelijks te releasen. De reeks gaat over de superheld Echo (Alaqua Cox), die we eerder al zagen in de serie Hawkeye. In de serie zouden ook onder andere Daredevil (Charlie Cox) en Kingpin (Vincent D’Onofrio) opduiken.

Meer
Lees meer...